Cori Grămescu a ajutat-o pe Minodora să dea jos 17 kilograme!

Cântăreața a reușit să slăbească, doar prin sport și un regim alimentar echilibrat, 17 kilograme în ultimele trei luni. Este și meritul antrenoarei Cori Grămescu, cea cu care a făcut sport pentru prima dată în viață și care a avut grijă să o învețe să mănânce echilibrat. Cântăreața se declară acum fericită.
Cântăreața a reușit să slăbească, doar prin sport și un regim alimentar echilibrat, 17 kilograme în ultimele trei luni. Este și meritul antrenoarei Cori Grămescu, cea cu care a făcut sport pentru prima dată în viață și care a avut grijă să o învețe să mănânce echilibrat. Cântăreața se declară acum fericită.

Efortul a fost cu atât mai mare cu cât solista nu făcuse sport niciodată în viața ei. Nu putea ridica nici măcar un braț și obosea după doar un minut de mișcare.

Fiind un profesionist în comunicarea cu clienții, Cori Grămescu a reușit, încet-încet, să îi facă artistei un program atractiv care să o convingă să vină la sala Lady Fit cu drag.

În paralel cu orele de sport, Minodora și-a echilibrat regimul alimentar, eliminând din meniul zilnic anumite alimente. Cori Grămescu a avut grijă ca ea să nu se înfometeze și să nu treacă brusc la o dieta drastică, pentru a nu-i da peste cap ritmul organismului.

La trei luni de când au început să lucreze împreună, Minodora a reușit să slăbească 17 kilograme. În prezent, urmează cursuri de fitness de grup la Lady Fit, de Capoeira și Tae Bo, o evoluție remarcabilă, având în vedere că nu a mai practicat sport niciodată.

„Sunt fericită că toată lumea îmi zice că am slăbit și că arăt bine”, declară fericită Minodora.

La rândul ei, Cori Grămescu apreciază ambiția Minodorei, în special că de două săptămâni vine la sală aproape zilnic, în ciuda condițiilor meteo total nefavorabile. „Este un client cu care s-a lucrat relativ ușor, pentru că s-a ținut de treabă. Și-a respectat dieta, nu a mai mâncat între mese. A consumat doar două gustări între cele trei mese principale. A redus grăsimile din alimentație și a mâncat mai multe fructe și legume, plus mâncare gătită în casă. Mai nou, a început să facă sport mai intensiv și a depășit stadiul de clase private. La început nu putea să ridice nici măcar o mână, iar acum merge la Capoeira și Tae Bo”, declară Cori Grămescu.

Celebra antrenoare de fitness feminin spune că Minodora va ajunge la o greutate stabilă, după care se va axa mult pe modelarea corporală.

„Sperăm să ne atingem obiectivul de 72 de kg de ziua ei, pe 1 martie, iar apoi va urma perioada în care va lucra pentru o  formă atractivă a corpului. E important ca, după ce ajungi la o greutate stabilă, să îți modelezi frumos corpul. Minodora are acum picioare mai frumoase acum decât avea la 18 ani”, adaugă Cori Grămescu.

Minodora va continua antrenamentele cu Cori Grămescu și în această primăvară, dorind ca la vară să îmbrace, în sfârșit, rochii, pentru prima dată în viața ei.

„Vreau să fiu feminină, să ma simt confortabil și încrezătoare atunci când port rochii și să renunț să port zi de zi pantaloni. E un vis de al meu care va deveni realitate mulțumită lui Cori”, declară Minodora.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ciobotaru marilena pe 3 Apr 2012, 01:56
  dieta ptr slabit

  buna cora sunt marilena o fata de 29 ani care in urma a 2 nasteri una dupa alta am luat 30 de kg in greutate.si vreau sa imi dai un sfat sau o dieta ce poate de rezultate ptr ce vreau sa slabesc am incercat tot felul de pastile dar fara nici un rezultat m-ar interesa dieta minodorei numai k nu prea am timp de sport ptr ca am 2 copii mici unul de 1si 8 luni si altul de 8 luni .te rog mult ajutama ca sa slabesc k sunt disperata.astept raspunsul tau multumesc.

  0
  0

 • MIHAELA pe 23 Mar 2012, 13:29
  dieta

  buna asi dori sa imi dati si mie dieta de slabit care iati propuso lui minodora.sant din rm.valcea si va rog frumos daca se poate sa mio trimiteti pa mail. va multumesc

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod