Cea mai frumoasă fetiță din lume: „Păpușa“ blondă și cu ochi albaștri care a cucerit lumea cu frumusețea ei

O fetiță de numai șase ani este considerată de admiratorii ei „cea mai frumoasă fetiță din lume“ după ce a început să pozeze pentru mărci importante și reviste glossy.

Alina Iakupova a devenit model la vârsta de patru ani. Acum are șase ani și deja este celebră după ce a avut prezentări pentru mai multe mărci din industria modei, precum Monnalisa Kids (Italia), Yudashkin (Rusia) și Gloria Jeans.

Fetița-model care continuă să uimească lumea cu părul blond, ochii albaștri și zâmbetul său a apărut și în paginile revistelor Instyle și Grazia.

Pagina de Instagram a Alinei, administrată de mama ei, prezintă periodic imagini de la cele mai recente ședințe foto și din articolele publicate în presă despre ea.

Copilul care seamănă cu o păpușă are fani în toate colțurile lumii, din Rusia și Germania până în California și Costa Rica, relatează Daily Mail.

"Fetița asta e mai frumoasă decât voi fi eu vreodată, OMG"
, a scris o admiratoare. "Atât de drăguță, atât de dulce! Un îngeraș!", a scris altcineva.

"Ești cea mai frumoasă fetiță din lume", a transmis unul dintre fanii Alinei. Altcineva a numit-o "o prințesă frumoasă".

Alina, care este reprezentată de agenția de modelling și actorie pentru copii President Kids (PK) Management, a început să atragă atenția după ce mama ei a început să posteze pe rețelele de socializare fotografii cu ea.



Managerul agenției, Roman Kukhar, este încântat de modul în care progresează fetița: "Sunt sigur că secretul succesului Alinei nu stă doar în frumusețea ei supranaturală, ci și în munca grea și dezvoltarea continuă, în pofida vârstei sale", a spus el.

Nu este prima oară când un copil din Rusia devine celebru pentru frumusețea sa. În 2017, copilul-model Anastasia Kniazeva a uimit întreaga lume cu trăsăturile ei perfecte, asemănătoare cu ale unei păpuși. Reprezentată tot de agenția President Kids Management, ea a participat la mai multe campanii ale brandului rusesc Chobi Kids, dar a mai lucrat și pentru Amoreco și Kisabiano.

În octombrie 2016, Anastasia a fost desemnată de casa de modă Mischka Aoki imaginea unei linii de lux, Little Miss Aoki.

Cea mai celebră fetiță din lume, apreciată pentru frumusețea ei, este modelul francez  Thylane Blondeau.
Ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut în ediția franceză a revistei Vogue.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod