Ryan Reynolds, un tată glumeț: Mesajul genial al actorului după ce copiii nu l-au lăsat să doarmă noaptea

Ryan Reynolds a câștigat simpatia tuturor scriind ceea ce gândește orice părinte după o noapte nedormită din cauza copiilor.

Cu siguranță nu-i deloc ușor să fii părinte. Iar una dintre cele mai grele provocări prin care treci dacă ai copii este să încerci să prinzi un somn liniștit, după mai multe zile și nopți în care nu te-ai odihnit. Seara devine un chin dulce-amar pentru cei care au copii mici - unii refuză să adoarmă, alții se trezesc în toiul nopții și plâng, iar părinții se trezesc dimineața rupți de oboseală.

Dacă treci prin așa ceva, știi cel mai bine cum stă treaba. Și poate o să te consoleze puțin faptul că și Ryan Reynolds se confruntă cu aceeași problemă.

Starul din "Deadpool" a dezvăluit recent ce crede despre copiii lui care l-au făcut să arate obosit la o ședință foto.

Actorul în vârstă de 42 de ani și-a câștigat o simpatia în mediul online pentru simțul umorului său sincer și pentru ironia fină de care a dat dovadă când a postat un montaj amuzant cu imagini de la aniversarea soției sale. Din fericire, Blake Lively știe și ea de glumă, iar cuplul se distrează adesea aruncându-și în glumă "săgeți otrăvite" pe rețelele de socializare.

Ryan i-a făcut din nou să râdă pe admiratorii săi cu un mesaj neașteptat pe care l-a postat pe Instagram.
El a publicat câteva imagini de la o ședință foto în care promova băutura Aviation Gin și le-a transmis mulțumiri celor care l-au ajutat.

După ce i-a menționat pe fotograf și hair stilist, Reynolds nu a uitat să-și pomenească și cei doi copii pentru "contribuția" lor decisivă, James, în vârstă de patru ani, și Inez, în vârstă de doi ani: "Mi-a plăcut ședința asta pentru @AviationGin cu legendarul @guyaroch (fotograful israelian Guy Aroch, n.r.). Părul a fost aranjat de @serafinosays, iar ținuta a fost realizată de @joseph.episcopo.
Cearcănele de sub ochii au fost reușite de doi măgari care n-au vrut să se culce deloc noaptea trecută, deși le-am citit <<Winnie the Pooh>> și aproape jumătate din <<The Shining>>, de Stephen King"
, a scris actorul.


Sunt o mulțime de părinți care se uită dimineața în oglindă și gândesc la fel, notează Bored Panda. Evident, Ryan Reynolds a glumit, dar felul în care le-a mulțumit celor doi puști neascultători le-a cucerit inimile internauților, stârnind un val de comentarii amuzante.

Blake Lively, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu actorul canadian în septembrie 2012.

Cuplul așteaptă acum al treilea copil.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod