Tamara Buciuceanu-Botez

Tamara Buciuceanu Botez, în stare critică. Actrița este intubată și ventilată mecanic

Actrița în vârstă de 90 de ani este internată în stare critică la Spitalul Elias din Capitală.
Medicii au prezentat noi informaţii despre starea de sănătate a actriţei Tamara Buciuceanu Botez, internată la Spitalul Elias din Capitală.

"E într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat", a declarat marţi, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Actriţa în vârstă de 90 de ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul Elias din Capitală, pe 2 octombrie, în secţia de Terapie Intensivă, din cauza unei boli cardiace mai vechi care s-a acutizat. "A fost adusă la spital pentru că avea o decompensare pe fondul unei patologii cardiace cronice", a declarat atunci doctorul Silvius Negoiţă.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Anca Alexe pe 15 Oct 2019, 14:19
    Tamara Buciueanu internata la ELIAS

    O sa o omoare! Tot la ELIAS, tot la terapie Intensiva unde Dl. Dr. Negoita este Sef de sectie, a ajuns mama mea internata in luna februarie...nu a mai iesit vie de acolo! Iar Dl. Dr. Negoita nici nu a vrut sa stea de vorba cu mine...'nu am ce sa va spun. Nu cunosc cazul. Eu sunt Sef de Sectie!' Asadar, imi pare nespus de rau pentru Tamara Buciuceanu si recomand tuturor celor care imi eis in cale sa evite cu sfintenie renumitul Spital ELIAS.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod