Zona Crepusculară: 17 lucruri ciudate văzute pe stradă

Uneori, plictiseala și nervii din trafic se topesc imediat când vezi ceva ieșit din comun. Tot felul de lucruri bizare se întâmplă pe stradă, trebuie doar să fii pe fază!
Oricât de stresant, de enervant și de plictisitor ar fi, șofatul are părțile lui bune. De exemplu, poți să vezi o mulțime de lucruri ieșite din comun cu care altfel nu te-ai întâlni, iar multe dintre acestea sunt atât de amuzante și de incredibile, încât dacă le povestești prietenilor, s-ar putea să creadă că le-ai inventat. Din fericire, unii sunt pe fază și pozează imediat ceea ce le e dat să vadă, așa că au dovada că în trafic se întâmplă lucruri ciudate.

Bored Panda a publicat o colecție de imagini care surprind lucruri neobișnuite văzute pe stradă. De la o bunicuță care călătorește clandestin pe un autobuz la cele mai ciudate mașini, modificate în fel și chip, străzile par să se fi transformat în Zona Crepusculară.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod