SEB MAN – o noua linie de ingrijire destinata barbatilor care vor sa iasa din tipare

Sebastian Professional, brandul profesional pentru ingrijirea si stylingul parului isi extinde expertiza. De astazi le ofera ingrijire personalizata si barbatilor!
SEB MAN, noul sub-brand targeteaza barbatul ocupat de astazi, care face parte din generatia Millenials si generatia Z. SEB MAN este prima linie de ingrijire care recunoaste schimbarea in ceea ce reprezinta barbatul lumii de astazi si raspunde celor care isi doresc sa iasa din stereotipurile unidimensionale.

Barbatul de astazi nu vrea sa fie descris intr-un singur cuvant. Urban, trendy si mereu pe drum, barbatul Millenial face parte din generatia activa, cea care jongleaza intre cariere si pasiuni multiple. El isi doreste comoditate, simplitate si calitate,  pentru a se adapta cat mai usor la viata lui deja aglomerata.

SEB MAN vine in intampinarea lui cu o linie lejera de ingrijire a parului, styling si rasfat:

Ingrijire:
-    The Multi-Tasker – un produs 3-in-1, potrivit pentru par, barba si corp;
-    The Purist – un sampon anti-matreata, care curata parul si scalpul;
-    The Smoother – un conditioner fara clatire, care hidrateaza parul si il face mai usor de controlat;  
-    The Cooler – un tonic racoritor care defineste si ofera senzatia unui par mai des.

Styling:
-    The Hero – o ceara lichida versatila ce permite restilizarea pe  parcursul unei zile. Ofera finisare neteda, control de durata si stralucire;
-    The Sculptor – o ceara modelatoare cu finish mat ce ofera control de durata si textura;   
-    The Player – un gel cu fixare medie, care ofera control si este usor de aplicat;
-    The Fixer – un spray remodelator cu fixare puternica ce ofera control impotriva umiditatii de pana la 24 de ore.  Este ideal pentru a repara orice styling.
 
Grooming:
-    The Groom – ulei pentru netezire, definire controlata si stralucire. Este un mix exclusiv din samburi de struguri, jojoba, migdale si ulei de argan.
-    The Gent – un balsam after-shave hidratant si racoritor. El calmeaza si hidrateaza pielea iritata dupa un barbierit proaspat.
-    The Protector – un gel de ras usor de manevrat si de distribuit pe orice tip de barba.

SEB MAN este o gama impresionanta, infuzata cu o sursa naturala de forta si energie  extrasa din fructele de guarana. Are un parfum multi-fatetat, care isi gaseste originalitatea in utilizarea indrazneata a piperului, echilibrata cu prospetimea bergamotei si caldura ambrei. Rezultatul este un parfum picant oriental, masculin, care iese in evidenta pentru barbatii moderni.

SEB MAN raspunde chemarii barbatiilor care refuza sa se incadreze in standard si ii incurajeaja sa depaseasca nu doar stereotipurile, ci sa si accepte un nou val de masculinitate.


SEB MAN Protector Shaving Cream – 59 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod