Kit Harington și Rose Leslie, interpreţii personajelor Jon Snow și Ygritte din "Game of Thrones", se căsătoresc

Kit Harington și Rose Leslie, actori care au format un cuplu în popularul serial "Game of Thrones", au anunțat că se căsătoresc, într-un comunicat publicat de ziarul The Times.
După o relație care durează de cinci ani, cei doi actori și-au anunțat logodna printr-un comunicat laconic, ce apare la rubrica "viitoare căsătorii", fără să precizeze însă nici ora nici locul unde va avea loc ceremonia, relatează cotidianul citat de Agerpres.

Kit Harington, britanic, și Rose Leslie, scoțiancă, s-au cunoscut la filmările celebrului serial în 2012, când interpretau personajele Jon Snow și Ygritte.

Leslie, al cărei personaj moare în sezonul patru în brațele lui Jon Snow, a părăsit serialul, însă Harington a devenit unul din personajele cele mai importante care apare în toate cele șapte sezoane ale producției de televiziune.

Cei doi au apărut pentru prima oară ca un cuplu la decernarea premiilor Olivier pentru teatru, anul trecut la Londra.

Tot anul trecut, actorul a mărturisit că s-a îndrăgostit de Rose în timp ce filmau în Islanda, datorită atmosferei "magice" creată de aurorele boreale, notează presa britanică.



Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod