14 ani în care Hollywood a lansat două filme aproape la fel: Cele mai bune exemple

Ți s-a întâmplat să te uiți la film pentru prima oară și să ai impresia că l-ai mai văzut? Ei bine, pentru că probabil chiar l-ai mai văzut. Cu alt titlu, cu alți actori, dar cam cu același scenariu.
De exemplu, "No Strings Attached" și "Friends with Benefits", ambele lansate în 2011. Primul este despre un tânăr și o fată care încearcă să-și mențină relația doar la nivel fizic, dar curând ei descoperă că vor și altceva. Al doilea e despre doi tineri care crede că dragostea e doar o legendă perpetuată în comediile romantice și că ei pot fi doar prieteni, eventual cu ceva în plus, dar ajung să se dezvăluie mai mult decât credeau unul celuilalt.

Nu-i de mirare că atunci când vezi unul din aceste filme și apoi îl vezi și pe al doilea ai niște amintiri vagi, notează Bored Panda.

Kris, un utilizator al rețelei Twitter, a publicat mai multe exemple de filme asemănătoare lansate în același ani.
El a observat că în multe cazuri până și posterele sunt aproape la fel. Postarea lui a devenit repede virală, primind peste 232.000 de like-uri.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod