George Clooney, un tată generos: Starul a cheltuit o avere pentru o casă în care să se joace copiii lui

Actorul american a cheltuit o sumă importantă pentru o căsuță cu etaj, bucătărie și tiroliană în care să se joace copiii lui.

George si Amal Clooney au făcut recent o investiție importantă. Portofoliul lor imobiliar s-a extins cu... o căsuță de joacă pentru gemenii lor, Ella și Alexander. Cei doi au plătit însă o sumă considerabilă, 113.000 de dolari, așa că acesta nu este un loc de joacă obișnuit.

Căsuța cu două etaje are o bucătărie și baie complet echipate, inclusiv apă curentă, o instalație de tiroliană și o replică a unei girafe de mărime naturală pe care cei doi copii să o călărească în voie, scrie Daily Mail.

Proiectul a fost conceput de Barbara Butler, specializată în construirea căsuțelor, în colaborare cu Michael S.

Smith, care a redecorat Biroul Oval de la Casa Albă în 2010, în timpul președinției lui Barack Obama.



George și Amal Clooney au cheltuit aproape un milion de dolari cu renovarea reședinței lor din California, adăugând o cabină de piscină și amenajând spații noi pentru echipa de angajați.

"Este extravagant, dar George și Amal vor ce-i mai bun. Vor și să se asigure că copiii lor apreciază ce fac pentru ei și nu iau totul de-a gata", a declarat o sursă pentru The Sun.

Actorul în vârstă de 58 de ani și soția sa au donat recent un milion de dolari pentru sprijinirea mai multor cauze în criza provocată de Covid-19.

Potrivit publicației Deadline, ei au donat pentru şase cauze. A oferit 300.000 de dolari pentru National Health Service, pentru eforturile de ajutorare din Lombardia şi pentru Lebanase Food Bank.

Soţii Clooney au mai donat 250.000 de dolari pentru Motion Picture and Television Home, din conducerea căreia George Clooney face parte, şi pentru fondul Sindicatului american al actorilor.

Restul sumei s-a dus către Los Angeles Mayor’s Fund, prin care este oferit ajutor de îngrijire a copiilor lucratorilor sanitari din oraşul american aflaţi în prima linie a luptei cu epidemia.



George Clooney a cunoscut-o pe Amal Alamuddin (42 de ani), o avocată din Liban specializată în drepturile omului, în 2013, atunci când ea a fost adusă de un prieten comun la locuinţa actorului de lângă Lacul Como.

Cei doi s-au căsătorit în următorul an, 2014, iar în iunie 2017 au devenit părinţii gemenilor Ella şi Alexander.

Citește și: Masca facială de 20 de dolari pe care Jessica Alba o folosește în carantină


În 2018, Clooney a declarat în emisiunea "My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman", difuzată de Netlfix, că şi-ar da viaţa pentru soţia sa, Amal, şi pentru gemenii lor. David Letterman i-a povestit actorului cum atunci când a devenit tată concentrarea asupra propriei persoane a trecut la copilul său. "Înainte de a avea gemenii, am simţit asta pentru Amal.

Am întâlnit pe cineva pentru care mi-aş da viaţa. Viaţa ei înseamnă mai mult pentru mine decât propria mea viaţă. Nu am trăit această experienţă înainte de a o cunoaşte pe ea", a spus Clooney.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod