10 filme potrivite pentru întreaga familie

Dintre toate bucuriile pe care viața ni le oferă, să ne amintim că a petrece timp cu familia este poate cea mai la îndemână.

Așadar, astăzi vă propunem să vizionați filme alături de cei dragi, pentru efuziunea de buna dispoziție pe care o poate da această activitate în familie. Nu orice fel de producții, ci filme pentru întreaga familie, de care pot fi fascinate toate generațiile din casa dumneavoastră.




E.T. Extraterestrul (1982)

Regizat de Steven Spielberg, E.T. the Extra-Terrestrial a fost ales cel mai bun film pentru întreaga familie, conform unui sondaj realizat de Radio Times.
Filmul a impresionat multe generaţii şi spune povestea unui băieţel de 10 ani care se împrieteneşte cu un extraterestru ajuns pe Terra.

E.T., cu Henry Thomas şi Drew Barrymore în distribuţie, a înregistrat un succes imens şi în box office-ul american. A stat în funtea clasamentului încasărilor timp de şase săptămâni.
E.T. impresionează prin povestea sa emoţionantă despre prietenie, prin ideile sale inventive şi prin efectele vizuale deosebite. Secvenţa zborului cu bicicleta a lui Elliott şi E.T. prin pădurea luminată de luna plină este una dintre cele mai magice secvenţe din istoria cinematografiei, o pledoarie pentru vis şi pentru descătuşarea imaginaţiei.
Recunoscându-i-se valoarea, E.T.
The Extra-Terrestrial a fost selectat de Biblioteca Congresului American în anul 1994 pentru păstrarea în Registrul Naţional de Film, fiind considerat „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”.




29 Iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod