Ce poţi să faci cu o cutie de chipsuri goală? 5 întrebuinţări la care nu te-ai fi gândit

Poţi să faci o vază, o cutie pentru cadouri sau chiar un recipient pentru spaghete. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar fi bine să păstrezi cutia după ce ai mâncat chipsurile.
Dacă până acum aruncai recipientele din carton după ce ai consumat chipsurile, iată câteva lucruri inedite pe care le poţi face cu ajutorul lor. Nu le mai arunca, încearcă să le transformi în ceva util pentru casa ta:


1. O vază decorativă frumoasă

Tot ce trebuie să faci este să dai frâu liber imaginaţiei şi să foloseşti ce materiale doreşti pentru a acoperi cutia goală. Astfel vei obţine o vază decorativă făcută cu mâna ta.


2. Cutie pentru cadouri


Dacă o ambalezi frumos şi îi pui fundiţă, o cutie goală de chipsuri se poate transforma într-o cutie inedită pentru a oferi un cadou cuiva drag. Va fi perfectă pentru fursecuri sau biscuiţi făcuţi de tine în casă, astfel încât va fi un vcadou foarte apreciat.



3. Recipient pentru a păstra spaghetele


Deoarece sunt lungi, sigur nu le găseşti foarte uşor un recipient pentru a le păstra intacte. Aici poate să fie foarte bună o cutie goală de chipsuri pe care să o decorezi cu autocolant şi să pui etichetă ca să ai totul organizat.


4. Recipient pentru dischete demachiante şi pungi pentru împachetat


Foloseşte autocolant sau hârtie decorativă pentru a transforma total cutia de chipsuri. Ca să păstrezi dischetele demachiante este necesar să decupezi puţin tubul în partea de jos pentru a lua cu uşurinţă dischetele când ai nevoie de ele.
De asemenea, poţi să o decorezi cu hârtie care se potriveşte cu decorul bucătăriei tale şi să păstrezi pungile pentru sandvişuri în acest tub.


5. Recipient pentru lumânări


Poţi să-ţi faci singură lumânări înalte şi parfumate, folosind un tub de chipsuri. Astfel le faci în culorile dorite şi cu parfumul preferat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod