Femeia plătită ca să mănânce tot: Cum reușește să nu se îngrașe, deși consumă până la 16.000 de calorii într-o zi

Trăiește din ce mănâncă. Sună ciudat, dar ea e plătită să mănânce. Și mănâncă, nu glumă! Dar ce este mai neașteptat (și enervant pentru multe femei) e că nu se îngrașă deloc! Cum este posibil?
Cântărește doar 57 de kilograme, dar mănâncă mai mult decât doi bărbați la o masă. Poate consuma chiar și 16.000 de calorii într-o zi. Ceea ce șochează, pe lângă capacitatea sa nelimitată de a mânca, este faptul că are o siluetă perfectă. La 29 de ani arată ca o sportivă, iar acest detaliu nu este întâmplător.

Katina DeJarnett, în vârstă de 29 de ani, din Washington, este ceea ce se poate numi o mâncăcioasă profesionistă, adică e plătită ca să mânânce. Câștigă provocări la concursuri de mâncat și primește contracte pentru publicitate din partea unor restaurante. Unde mai pui că devorează orice tip de meniu, în general pe cele hipercalorice de fast-food - pizza, hamburgeri, burrito, tacos, clătite.

Cum a început să mănânce


Katina a început să mănânce în mod profesionist în aprilie 2019, după ce a participat la un concurs de culturism. Înainte de a concurs a ținut o dietă restrictivă, dar foamea pe care a simțit-o atunci a împins-o spre un alt mod de a-și folosi corpul pentru a câștiga bani. Și e mai mulțumită acum. Cine n-ar fi? Mănâncă pe săturate, face rost de bani și nici nu se îngrașă - combinația perfectă! Însă, ceea ce face ea nu-i recomandat pentru oricine.

Tânăra a urmărit pe YouTube mai multe dueluri dintr-un concurs de mâncat.

După ce competiția s-a încheiat, a decis să intre și ea în această nișă. Și-a cumpărat o cameră video ieftină și s-a filmat într-un restaurant în timpul provocării pe care și-a stabilit-o singură. Și-a propus atunci să devoreze în mai puțin de 20 de minute un "Fatburger XXXL Kingburger", un cheeseburger uriaș. După ce l-a dovedit, a postat înregistrarea pe YouTube.



"Mi-a plăcut mereu mâncarea, încă din copilărie, și am fost tot timpul mâncăcioasă. Puteam să mânânc un burger uriaș și cartofi prăjiți mai repede decât tata când aveam șase ani", a povestit Katina. "În adolescență am rămas pe jocuri video și m-am îngrășat. La 21 de ani, când am ajuns la 71 de kilograme, am decis să renunț la jocuri. M-am apucat de culturism, iar în aprilie 2019 am participat la un concurs de culturism feminin", a adăugat ea.

Iubitul ei mânâncă la fel de mult


E lesne de dedus ce șoc a provocat Katina. Lumea a început să o urmărească, iar ea a trecut la provocări și mai mari. Au urmat mai multe provocări în funcție de calorii, cea mai grea, la propriu și la figurat, fiind cea de 16.000 de calorii consumate într-o zi care a inclus nenumărate preparate fast-food, prăjituri și unt de arahide.

"Încă mi-era foame după ce am terminat și asta m-a motivat să caut provocări mai grele.

Am intrat în concursuri organizate de restaurante mai mari și le-am pus mereu pe YouTube, apoi am început să fac provăcări și acasă. Într-una dintre ele am încercat să mănânc cât mai repede posibil, astfel încât stomacul meu să nu aibă timp să-i spună creierului că este plin", a povestit ea.

Tânăra are acum peste 200.000 de abonați fideli pe YouTube care o urmăresc cum golește mesele pline de mâncare, scrie Daily Mail.



În iulie, Katina și-a cunoscut iubitul. Și cum cine seamănă se adună, acesta este și mâncăcios profesionist: Randy Santel, în vârstă de 34 de ani, din Missouri, a cucerit-o în timp ce amândoi se aflau într-un turneu în Alaska. Amândoi pasionați de mâncare (pe bani) și de călătorii, s-au îndrăgostit în timpul turneului de zece zile.

Cei doi plănuiesc acum să-și petreacă anul viitor într-un turneu mondial și să participe la concursurile de mâncat organizate în toată lumea.

Cum să "razi" mii de calorii pe zi fără să te îngrași


Evident, un metabolism eficient ajută enorm. Dar și Katina are grijă să ia repede măsuri după ce face ravagii la o provocare. Într-o zi normală, ea se limitează la o masă sățioasă, cu multe legume și verdețuri, bogată în proteine. "Am grijă să-mi echilibrez consumul de calorii și în general consum între 18.000 și 20.000 de calorii.

Dacă filmez într-un restaurant o provocare de 7.000 de calorii, știu că trebuie să mai consum doar 11.000 de calorii în restul săptămânii", a explicat ea.

Pe lângă "frâna" calorică, tânăra urmează un program solicitant de exerciții fizice. "Merg la sală și fac cel puțin 10.000 de pași pe zi, așa că toate astea și grija pentru nutriție mă ajut să-mi țin greutatea sub control. În general, accept doar o provocare pe săptămână, dar când o să fiu în turneu cu iubitul meu, în 2021, o să fac mai frecvent, așa că probabil mă voi îngrășa puțin", a spus Katina.



"Tot timpul sunt întrebată cum de nu mă îngraș. Unii se iau după ce văd în clipurile mele și nu-și dau seama că, per ansamblu, am o dietă controlată. Mănânc o dată o cantitate ridicolă de mâncare, în loc să o întind pe o durată de timp mai mare", a explicat tânăra, adăugând că s-a obișnuit și cu criticile. În general, spune ea, oamenii sunt curioși, pozitivi, o înțeleg și o susțin.

Cea mai grea provocare


Așa cum sugerează și numele, Screaming Demon Wings a fost cea mai grea încercare în care s-a aventurat la masă. A mâncat atunci o jumătate de kilogram de aripioare picante fără să bea apă, iar puiul era plin de sos iute.

Fiecare înghițitură a fost dureroasă, iar Katina s-a simțit rău o săptămână după acea provocare.

"Cea mai grea parte a concursurilor de mâncat este să-ți revii din oboseala gusturilor care survine când corpul e sătul de anumite arome și îți spune să nu mai mânânci așa ceva. Devine greu să continui deși nu ești la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Fiecare înghițitură devine grea"
, a descris ea această experiență.

Citește și: 7 vedete care au luptat cu kilogramele în plus și au câștigat


"Totuși, îmi plac provocările. Cea mai frumoasă amintire a mea a fost în Amarillo, Texas, când am terminat provocarea Big Texan Steak (o friptură de două kilograme). Am vrut să o fac de când eram adolescentă pentru că restaurantul te pune pe o scenă și e un moment distractiv și ești susținut de o mulțime de oameni", a povestit Katina DeJarnett

"Provocările au o parte de spectacol. O fac pentru divertisment și pentru că-mi place o provocare bună", a mărturisit tânăra.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod