Tiparul bărbatului de care te îndrăgostești, în funcție de zodia ta

Te îndrăgostești de același gen de bărbat de fiecare dată? Îți promiți că nu mai repeți aceeași greșeală și totuși te trezești implicată într-o relație cu exact tipul pe care ai jurat că o să-l eviți? O facem cu toții!

Poate că se întâmplă acest lucru dintr-un motiv și nu este întotdeauna un lucru rău!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai tendința de a te întâlni cu bărbați cuminți și amabili, nimic în neregulă cu asta.

Problema este că aceștia au tendința de a cere mai mult timp și energie decât ești dispusă să le oferi. Poți încerca să fii mai sinceră cu ei, să le ceri să-ți ofere spațiu. Dacă doar decizi să îi blochezi pe telefon, e posibil ca aceștia să nu înțeleagă mesajul și să continue să îți invadeze spațiul în alte moduri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ai reputația că ești încăpățânată și că ai un punct de vedere puternic.

Nu excelezi în ceea ce privește conceptul de compromis sau de a lăsa măcar puțin de la tine. Și, totuși, genul de bărbat hotărât și pasionat pare să îți atragă întotdeauna atenția. Este minunat pentru o vreme, dar ce se întâmplă când voi doi vă pregătiți coarnele pentru luptă și niciunul dintre voi nu va ceda?
 

Citește și: Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ai puterea de a transforma orice lucru plictisitor în ceva extrem de distractiv.

Și o faci cu abilitățile tale uimitoare de socializare și datorită inteligenței rapide. Îți plac bărbații care sunt ca tine: carismatici și aventuroși. Dacă un tip își asumă riscuri și preia comanda, te îndrăgostești pe loc de el. Dar, trebuie să fie la fel de amunzat și fascinant ca tine, altfel îi spui adio.  

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Da, ești o persoană sensibilă, o persoană cu sentimente profunde.

Preferi bărbații care au multă personalitate, dar care îți vor oferi și o anumită stabilitate emoțională. Dacă el e sufletul petrecerii sau cineva care își petrece tot timpul liber cu ieșirile și distracția, poate că nu ți se potrivește prea bine. Nu e o rușine să fii un bărbat de casă și tu chiar ai nevoie de cineva căruia îi place să se relaxeze acasă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Îți place să ieși în evidență și să fii în centrul atenției.

Ești atrasă de tipii super inteligenți și creativi, însă cu condiția ca ei să nu intre în competiție cu tine. Vrei ca cineva să te inspire cu unicitatea, entuziasmul și dragostea pentru viață. Persoanele negativiste nu au ce căută în viața ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ai tendința de a alege bărbați care iubesc drama și care se hrănesc cu grija și susținerea ta.

Acest lucru se poate întoarce împotriva ta, deoarece aceștia pot profita de bunătatea ta. Poți ajunge în brațele cuiva care nu te tratează așa cum meriți.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te captivează bărbații plini de energie, încredere și farmec, atât timp cât îi poți refuza uneori.

Prea mult din orice poate deveni copleșitor și epuizant. Îți place când un tip își arată interesul pentru tine, fiind persistent și creativ. S-ar putea să fie old-school, dar vrei ca un bărbat să te uimească cu adevărat.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești serioasă și îți dorești pe cineva care să fie acolo lângă tine pe termen lung.

Uneori, poți fi cu adevărat ciudată, iar partenerul tău trebuie să fie capabil să se descurce cu sentimentele tale în continuă schimbare. Dacă nu poate face față, trebuie să o recunoscă și să nu te facă să-ți pierzi timpul.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îți plac aventurile, călătoriile, experiențele noi și bărbații inteligenți și cu o gândire deschisă.

Vrei un tip care să fie alături de tine în fiecare aventură pe care o parcurgi și să se bucure de ea la fel cum o faci și tu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești o persoană de încredere, muncitoare și independentă.

Toate aceste calități sunt extrem de atrăgătoare. Iubești bărbații sensibili, loiali și afectuoși care te susțin și care au grijă de tine. Problema este că nu ai deloc timp de jocurile lui mentale, așa că, dacă asta este ceea ce îți oferă, mai bine rămâi singură.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru că ești atât de deschisă în fața tuturor genurilor de oameni, toată lumea se simte foarte confortabil cu tine.

Te atrag, în special, bărbații cu un simț artistic dezvoltat, curajoși și plini de încredere. Dacă au aceste calități și te fac să te simți și în siguranță, cu atât mai bine.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Îți plac visele, romantismul și fantezia.

Totuși, te atrag bărbații care sunt raționali, practici și care aduc echilibru în lumea ta visătoare. Dar, dacă sunt prea rigizi și nu au imaginație, nu te vor înțelege niciodată pe tine sau lumea ta.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lenuta pe 3 Nov 2020, 15:20
    beton

    awesome artyicole bro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod