Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Poate nu vrei să-ți pierzi timpul cu cineva care nu te va cere niciodată de soție sau, din contră, poate vrei o relație fericită fără să fie nevoie de acel act. Acum ai ocazia să afli ce-și dorește și el!

Oamenii au personalități diferite și moduri diferite de a se raporta la relație. Dar, pentru majoritatea femeilor este destul de important să știe dacă partenerul va ajunge să le fie soț.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este aventuros și vrea ca toată lumea să știe asta, inclusiv partenera lui.

Partenerul tău vrea să exploreze, nu să se așeze la casa lui. El vrea să călătorească în continuu și e posibil să nu fie deloc interesat de căsătorie. E bărbatul perfect pentru tine dacă și tu ai un stil de viață nomad, dar nu e deloc potrivit dacă îți dorești ca relația voastră să treacă la următorul nivel. Partenerul tău are nevoie de timp înainte de a-și lua angajamente mari față de tine, poate prea mult timp.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul e răbdător și sufletist. El știe că persistența sa va da roade în cele din urmă și că eforturile se vor vedea întotdeauna.

Partenerul tău din această zodie este un om bun și se cunoaște pe sine și pe tine destul de bine. El este dedicat relației voastre și știe să te facă să zâmbești. Taurul e aici pentru că vrea să rămână pentru totdeauna și își dorește să te conducă la altar cât mai repede.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Partenerul tău din zodia Gemeni are multă energie și se adaptează foarte ușor în orice situație.

Îi place să călătorească, să cunoască oameni și locuri noi. Acesta se află într-o etapă de dezvoltare și simți că ești mai mult mamă decât iubită. Trebuie tot timpul să faci curat după el și să te impui în fața prietenilor lui, ceea ce înseamnă cu nu mai rămâne timp pentru voi pentru a vă purta ca un cuplu. Comportamentul lui imatur arată clar că nu e pregătit pentru căsătorie și nici nu se știe dacă va fi pregătit vreodată.

Citește și: Cel mai drăguț lucru despre tine, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racului chiar îi pasă. El pune nevoile tale înaintea alor lui.

Este foarte atent cu tine și îți urmează direcția. Oamenii din jurul vostru își doresc să fie ca voi. Are un comportament frumos și te face să zâmbești. A renunțat de ieșirile băiețești demult și s-a adaptat foarte rapid rolului de iubit devotat înclinat spre căsătorie. Te gândești numai la el și el numai la tine. Știi că nu ai un iubit, ci un viitor soț.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este foarte darnic și bun.

Face tot posibilul să îți ofere totul și nu se lasă până nu ești mulțumită. De asemenea, vrea să ajungă sus în carieră pentru a-ți asigura un trai bun alături de el. Poate părea chiar arogant, dar el încearcă doar să te impresioneze. Apreciază ce face sau altcineva ți-l va răpi. Bărbați cu gânduri serioase ca el sunt greu de găsit.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Partenerul tău din zodia Fecioară este prea analitic.

El planifică totul în detaliu și îți spune ce să faci. Nu ai nevoie de un părinte, ci de un iubit! Pentru că se consideră un șef, el nu se implică în lucrurile care îți plac și vrea doar să-și satisfacă propriile plăceri și dorințe. Crezi că relația cu el merită? E atât de imatur încât nu ai cum să crezi că poate fi un soț bun și de-ar vrea să se căsătorească cu tine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Partenerul tău este sufletul petrecerii.

Este foarte sociabil și are tendința de a flirta. Știe că poate să te enerveze la culme, dar știe și să te aducă înapoi în brațele lui imediat. Încearcă să fie un iubit bun, dar numai atunci când îi este convenabil sau are un interes. Trebuie să-l urmărești, pentru că nu este deloc cinstit și își dorește întotdeauna ceea ce nu poate avea. Are gânduri de căsătorie, însă va avea aceleași porniri și ca soț. Nu-l lăsa niciodată să plece, dar nu-l scăpa din ochi. El este unul cu alți oameni și altul cu tine. Nu lăsa personalitatea lui fermecătoare să te păcălească.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu este pregătit pentru căsătorie și știi foarte bine acest lucru.

Nesiguranța și timiditatea lui te fac să arăți prost în public și în fața oamenilor pe care îi cunoști. El nu va aprecia niciodată eforturile pe care le faci pentru ca relația voastră să funcționeze. Nu faceți o echipă bună! Te trage în jos în loc să te motiveze. Îi pui adesea la îndoială abilitățile de iubit și te întrebi dacă oare se va schimba și ar putea fi un soț bun? Nu îți face speranțe! Se va căsători cu tine, însă relația voastră va fi groaznică!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este foarte direct și nu îi pasă dacă te rănește.

Este foarte impulsiv și nu știe când să se oprească. Are un spirit libertin, el face mereu ce vrea, când vrea. Asta ar trebui să suporți pentru tot restul vieții dacă ai de gând să îi accepți cererea în căsătorie. Oricum, ai de așteptat până să o facă, pentru că nu este dispus să facă pasul cel mare prea curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este foarte răbdător. E pe aceeași lungime de undă cu tine și formați un cuplu de milioane.

Lucrați ca o echipă în tot ceea ce faceți, comunicați eficient și rezolvați problemele. Sunteți ca ying și yang. Nimeni nu îndrăznește să se bage între voi, pentru că sunteți foarte puternici împreună. Este un potențial soț extraordinar, te poți baza pe asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul îi apără pe cei care nu se pot apăra singuri.

El călătorește prin lume pentru a face lucrurile să fie mai bune pentru oameni. Știe că a dărui este mai important decât a primi. Știe că un act de bunătate poate crea un efect miraculos pentru oameni. Dar, cel mai important lucru este că te iubește. Știe să fie lângă tine când ai nevoie și are gânduri serioase cu privire la tine. Va fi un soț bun pentru că vrea să fie un soț bun.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Iubitul tău din zodia Pești vrea să rezolve mereu problemele și să atenueze suferința altor oameni.

Știe că empatia te poate duce departe în ceea ce privește relațiile. Este foarte intuitiv și nu se teme să încerce lucruri noi. Vă echilibrați reciproc și vă faceți fericiți unul pe celălalt. Dacă v-ați găsit, vă veți căsători cu siguranță și veți trăi împreună până la adânci bătrâneți. El își dorește asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod