Cel mai simplu mod de a încărca bateria: 30 de imagini care arată că pisicile iubesc soarele

Cea mai mare plăcere a pisicilor este să tragă un pui de somn. Dar dacă reuşesc să prindă şi puţin soare, sunt şi mai fericite. Există o explicaţie ştiinţifică pentru această atracţie.
Pisicile sunt dependente de soare, mai ales în zilele reci. Nu au nevoie de razele calde doar pentru doza lor de vitamina D - temperatura corpului e mai mare decât cea a omului (102 de grade Celsius) şi sunt animale care provin din Orientul Mijlociu, unde au dezvoltat o rezistenţă mare la căldură. Ele au un metabolism ridicat şi consumă multă energie pentru a-şi păstra temperatura. De aceea, felinele profită de orice rază de soare, menajându-şi astfel organismul care se poate odihni în loc să consume energie pentru a menţine temperatura la nivelul necesar, scrie Bored Panda.


Când stau la căldură şi dorm, pisicile îşi menţin temperatura fără să consume energie, aşa că orice rază de soare care le mângâie blăniţa e ca o încărcare wireless a bateriei. Şi pot face asta în orice poziţie, dovadă aceste imagini amuzante.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod