Femeie senzuală

6 trăsături specifice femeii Scorpion

Femeia din zodia Scorpion este unică prin abilitatea ei de a emana frumuseţe şi inteligenţă oriunde merge.
Ea este cu picioarele pe pământ şi niciodată nu va profita de bunătatea cuiva. Cu toate acestea, uneori ea poate fi înţeleasă greşit. Deci, pentru a clarifica lucrurile, iată 6 descoperiri care dezvăluie personalitatea femeii Scorpion.

Femeia Scorpion este o dublă ameninţare: atractivă şi inteligentă

Femeia Scorpion este o combinaţie mortală formată din părţi egale de frumuseţe şi inteligenţă. Ea atrage mulţi oameni, dar este selectivă atunci când vine vorba de dragoste. Este o studentă veşnică a vieţii care observă şi absoarbe în mod constant cunoştinţe de pretutindeni. Ea, de asemenea, are grijă de creierul şi corpul ei antrenându-se regulat.


Femeia Scorpion este directă şi trece direct la subiect

Rar vei întâlni o femeie din această zodie care să fie incoerentă sau care se pierde atunci când vrea să spună ceva. Ea tinde să spună lucrurilor pe nume şi să fie foarte directă cu ceea ce îşi doreşte, fără să se încurce. Oferă-i şi tu acelaşi lucru şi va aprecia onestitatea ta mai mult decât crezi.

Femeia Scorpion iubeşte din suflet şi se implică total atunci când începe o relaţie cu cineva

În timp ce femeia Scorpion ar putea fi destul de selectivă în ceea ce priveşte alegerea unui partener, atunci când se implică în cele din urmă într-o relaţia, ea tinde să investească tot. Are obiceiul de a se îndrăgosti iremediabil, iar asta o face să fie una dintre cele mai iubăreţe şi pasionale reprezentante ale zodicalui.
Cu toate acestea, uneori ea nu ştie când e timpul să renunţe. Şi poate deveni atât de ataşată emoţional de cineva încât îi va fi foarte dificil să plece atunci când e cazul.

Femeia Scorpion este o bună prietenă şi cea mai veselă din gaşcă

Femeia Scorpion se va doveni a fi un prieten minunat, care te va sprijini şi te va înveseli mereu când ai nevoie. Ea va fi cea care îţi va spune că trebuie să uiţi acel ratat care ţi-a frânt inima şi care nu e deloc bun pentru tine. Şi îţi va atrage atenţia că trebuie să schimbi ceva dacă nu eşti tratată bine. Femeia Scorpion te va ridica de la pâmânt atunci când ai căzut şi te va încuraja arătându-ţi cele mai bune părţi ale tale.


Femeia Scorpion este independentă şi îşi ia propriile decizii în viaţă

Femeia din această zodie este extrem de independentă şi sigură pe ea prin natura ei. Nu are nicio problemă să-şi creeze propriul drum în viaţă şi nu are nevoie de nimeni care să-i spună cum să trăiască. Chiar şi atunci când se teme în interior, e capabilă să menţină un exterior încrezător şi puternic, care îi face pe ceilalţi să se întrebe care e secretul ei!

Femeia Scorpion este motivată şi nu acceptă un nu ca răspuns

Femeia din această zodie este motivată să-şi atingă obiectivele finale prin toate mijloacele necesare. Ea doreşte tot ce-i mai bun în viaţă şi nu îi e frică să lupte pentru a obţine ce-şi doreşte.
Odată ce îşi stabileşte un ţel, nu există nimic care să o poată împiedica. Fie o sprijini în eforturile ei, fie te dai din calea ei!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod