Femeie misterioasă

Sfaturi utile în dragoste pentru femeia Scorpion

Femeia Scorpion este misterioasă, atractivă şi pricepută. Dintre toate semnele zodiacale, sentimentele ei sunt cele mai profunde şi intense.

Cine este femeia din zodia Scorpion?


Nativa din Scorpion e foarte sentimentală, dar nu va recunoaşte niciodată acest lucru. În dragoste, ea poate fi un partener loial şi iubitor, atât timp cât relaţie e serioasă, confortabilă şi îi oferă siguranţă. Neînţelegerile sau lipsa de intimitate o pot face să plece. Unii o privesc ca fiind inaccesibilă, dar femeia din această zodie este doar specială prin faptul că e nevoie de timp pentrtu a-i obţine încrederea. Are o minte ageră şi, dacă este provocată, poate avea o limbă destul de ascuţită.

Ce aşteptări are femeia Scorpion în dragoste?


Femeia din Scorpion este deoseori considerată maniacă după sex, însă descrierea corectă este că e o persoană care nu are nicio ruşine în a-şi dezvălui dorinţele. Este adevărat că semnul ei este unul care reprezintă sexul, dar ea îl vede ca pe un lucru inevitabil în viaţă şi atât.
În pat, dacă nu şi în dragoste, doreşte pe cineva care ştie ce face, dar care în acelaşi timp e dispus să experimenteze lucruri noi.

Femeia Scorpion vrea o iubire profundă, intuitivă şi indescifrabilă. Cel mai probabil va avea parte de toate aceste lucruri alături de un alt semn de apă, dar ar putea cuceri pe oricine pentru că e e irezistibilă.

Când vine vorba de lucruri serioase şi se îndrăgosteşte, ea îşi va testa potenţialul iubit. Acest lucru poate suna viclean sau chiar crud. Cu toate acestea, ea doreşte pur şi simplu dovezi că relaţia e adevărată.


De ce are nevoie femeia Scorpion în dragoste?


Femeia din zodia Scorpion are nevoie de un partener în care să aibă încredere şi care va spune şi va trăi mereu în adevăr. Dacă cineva reuşeşte să îi câştige încrederea, ea va răspunde cu loialitate de-a lungul vieţii. E un suflet sensibil care are nevoie de cineva care nu o va răni intenţionat. Dacă cineva o va trăda, va fi înţepat!

De ce are nevoie femeia Scorpion pentru o viaţă amoroasă perfectă?


Viaţa ideală pentru această nativă este una în care timiditatea nu-şi are locul, ci doar explorarea drumului spre adevărata dragoste. Oricine a trăit şi a iubit a suferit inevitabil la un moment dat.
Deoarece ea e cu adevărat o persoană sensibilă şi simte totul atât de intens şi profund, ea riscă să fie rănită în iubire. Indiferent dacă ascunde durerea, ignoră suferinşa sau doar trăieşte cu amintirea unei relaţii anterioare eşuate, sfatul cel mai bun de dragoste pentru femeia Scorpion este să se elibereze de orice sentiment negativ. Ar fi incorect să se implice într-o nouă relaţie dacă nu şi-a încheiat socotelile din trecut. Şi din moment ce trăieşte pentru sentimente adevărate, nu poate decât să ofere iubirii din viaţa ei orice şansă posibilă de a prospera.

Zodiile cele mai compatibile cu femeia Scorpion:


Taur
Rac
Fecioară
Peşti

Zodiile cel mai puţin compatibile cu femeia Scorpion:


Gemeni
Leu
Scorpion
Vărsător
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod