Femeie organizată

9 trăsături specifice femeii Fecioară

Femeile din zodia Fecioară au câteva trăsături şi caracteristici speciale care formează personalitatea lor generală. Iată 9 secrete ale acestei native!
Zodia Fecioară este un semn de pământ şi este condusă de planeta Mercur. Simbolul Fecioarei este acela al unei fete care reprezintă Astraea, ultimul dintre nemuritorii care au părăsit Pământul, conform mitologiei greceşti.

Iată 9 trăsături specifice ale acestei native:


Fecioara este curajoasă şi nu se teme să meargă după ce vrea

Femeia Fecioară poate părea un pic introvertită uneori, dar ea nu se teme să fie dură sau să plece în căutarea a ceea ce-şi doreşte, indiferent de ceea ce spun sau gândesc ceilalţi despre ea. Ea nu se lasă oprită din drum, aşa că să nu crezi că poţi să o împiedici de la ceva doar pentru că s-a purtat frumos cu tine, altfel te va mânca de viu! Această femeie va face tot ce e nevoie pentru a-şi atinge obiectivele.
Ea îşi stabileşte mereu ţeluri noi şi din ce în ce mai mari, şi odată ce i se pune pata pe ceva, nu permite nimănui să i se pună în cale. S-ar putea să dureze o zi, o săptămână sau un an, dar cu siguranţă ea va ajunge unde şi-a propus.

Este foarte loială persoanelor care se poartă cum trebuie cu ea

Cei care sunt foarte apropiaţi de această nativă, ştiu că ea le este loială. Când vine vorba de relaţii, ea este una dintre acele femei care pun totul la bătaie pentru a repara ceva stricat în loc să fugă la primul necaz care apare. Nu vede niciun rost să arunce totul la gunoi doar pentru o mică dispută.
Pentru mulţi, loialitatea şi devotamentul ei o fac să fie femeia ideală pentru căsătorie sau pentru un angajament pe termen lung. Şi deşi îi va lua ceva timp înainte de a se implica serios, când se îndrăgosteşte, este pasională, intensă şi romantică. În timp ce ea răspunde loialităţii cu loialitate, ea va fi distantă în lipsa ei. Dacă o înşeli sau o minţi grav, atunci vei ieşi imediat din viaţa ei.

Femeia Fecioară este foarte analitică cu privire la aproape orice

Femeia Fecioară poate părea uneori că le ştie pe toate, dar, de fapt, ea are îndoieli şi griji. Ea gândeşte cu grijă fiecare mişcare şi acordă atenţie chiar şi celor mai mici detalii.
Ea poate fi, de asemenea, critică cu cei care nu au bun-simţ. Cu toate acestea, în timp ce poate fi dificilă uneori atunci când se raportează la alţii, ea este cel mai dur critic pentru ea însăşi. Natura ei analitică este atât o binecuvântare, cât şi un blestem. Pe de o parte o forţează şi o motivează să facă cât mai bine totul, dar poate fi uneori destul de stresant pentru ea!

Femeia Fecioară ştie să îşi gestioneze inteligent banii şi nu îi cheltuie pe nimicuri

Pe lângă faptul că este inteligentă şi matură, femeia Fecioară se descurcă de minune atunci când vine vorba de gestionarea banilor. Ea este capabilă să nu cadă în capcane şi evită să îşi risipească banii pe lucruril banale şi inutile.
În schimb, ea investeşte sau îi strânge pentru lucrurile pe care şi le doreşte cu adevărat. Ea nu exagerează cu economiile, ba din contră e dispusă să îşi ofere ceea ce crede că merită. Dar nu o vei prinde niciodată că îşi dă salariul pentru o geantă de designer.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 5 Ian 2019, 09:45
    Fecioara , o zodie care nu ar trebui sa se nasca

    Mai usor cu pianu` pe scari , cand vorbiti de fecioara ! Da este adevarat , fecioara este un perfectionism total . Am o intrebare insa : Cine are de castigat intre o femeie din fecioara , femeia inteligenta si perfecta si ceilalti 11 barbati din celelalte zodii ? Ce viata poate sa aibe o persoana perfecta , cata fericire poate sa aiba , cand ea e unica perfecta , poate ea gasi fericirea intre celelalte zodii imperfecte ? Mai degraba pot sa spun ca fecioara este o victima a zodiacului dar in cea mai mare parte , ea vrea sa traiasca precum o victima si victima va fi toata viata . Pe cand imperfectii ne distram si beneficiam de toate placerile vietii , fecioarele dau cu piciorul la tot ce-i bun si frumos pentru ca nu vor sa fie imperfecte ca noi. Daca toate femeile ar fi din fecioara , ori ar fi disparut omenirea de mult , ori toti barbatii ar fi fost onanisti inraiti

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod