Mâţele ninja: 35 de dovezi că pisicile ştiu arte marţiale

Dacă mai era nevoie de vreo dovadă, un fotograf japonez demonstrează cu imaginile sale că pisicile sunt experte în arte marţiale.
Hisakata Hiroyuki s-a specializat în fotografierea pisicilor care fac mişcări de arte marţiale. Felinele care stau şi dorm sau care fac alte năzbâtii nu-l interesează, în schimb are toată răbdarea ca să surprindă pisicile care fac mişcări de luptă, iar rezultatul este uimitor.

Când se angajează într-o luptă, pisicile folosesc un arsenal impresionant de manevre şi mişcări pe care le ştiu din instinct şi pe care le exersează în primii ani de viaţă, folosindu-şi la maximum flexibilitatea şi timpii rapizi de reacţie.
Sunt mişcări pe care oamenii reuşesc să le facă după ani la rând de antrenamente de arte marţiale. Pisicile, în schimb, fac mişcări de jujitsu, kick-boxing şi karate pe care le-au descoperit încă din primele luni de viaţă şi pe care le exersează continuu, mai ales dacă trăiesc pe stradă.  

Iată 35 de dovezi că pisicile ştiu arte marţiale, prezentate de Bored Panda!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod