A câştigat un concurs de frumuseţe, dar premiul i-a fost retras. Juriul i-a aflat secretul

Această tânără superbă, în vârstă de 20 de ani, a câştigat un concurs de frumuseţe şi oricine ar spune că s-a impus pe merit. Numai că juriul i-a retras titlul.

Cu un chip angelic şi un corp tras ca prin inel, nu-i greu de înţeles de ce această studentă a fost desemnată câştigătoare. Un singur detaliu i-a determinat însă pe organizatori să-şi schimbe decizia: tânăra era de fapt un băiat, pe nume Anthony Nagorni.

Avantajat de alura efeminată şi ajutat de prietena lui, care l-a machiat cu atenţie şi l-a îmbrăcat cu lenjeria ei, Nagorni a înscris patru imagini, sub pseudonimul Ms Avocado, în competiţia online organizată de o companie producătoare de lenjerie din Iujno-Sahalinsk, o localitate din sud-vestul Rusiei. Pozele i-au convins pe membrii juriului, iar aceştia i-au acordat premiul constând într-o şedinţă foto profesională.

Prietena lui Anthony, al cărei nume este necunoscut, l-a ajutat să-şi aranjeze părul şi i-a dat un look perfect feminin, care nu le-a dat nicio şansă organizatorilor. Aceştia au aflat ulterior, de pe reţelele de socializare, că au acordat premiul unui băiat şi i-au retras titlul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod