Sport: 5 exerciţii simple, dar eficiente după mesele de sărbătoare


Mâncărurile tradiţionale de Paşte au lăsat urme pe corpul tău şi te-ai ales cu câteva kilograme în plus? Descoperă cele mai bune trucuri ca să scapi de ele!
Nu trebuie neapărat să-ţi faci abonamente costisitoare la sală pentru a începe un program riguros de exerciţii care să te ajute să scapi de cele câteva kilograme luate de Paşte. Trebuie doar să fii conştientă că mişcarea este cea mai bună pentru slăbit şi tonifiere, alături de un regim alimentar sănătos şi hipocaloric.

Iată câteva dintre cele mai simple exerciţii care nu-ţi iau mult timp şi pe care trebuie să le faci zilnic pentru a beneficia de efecte lor:


1.
Abdomenele


Sunt singurele exerciţii cu adevărat utile în conturarea abdomenului. Începe cu două seturi de câte 15 repetări, apoi măreşte numărul cu câte 3-5 ridicări zilnic.


2. Urcatul şi coborâtul scărilor


Încearcă să urci şi să cobori scările din bloc, metrou sau din parc. Acest exerciţiu uşor te ajută să-ţi tonifiezi muşchii fesieri şi şoldurile, abdomenul şi spatele. În acelaşi timp, beneficiezi şi de un uşor impact al exerciţiului de tip aerobic.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;