Slăbit rapid: 10 exerciții care te scapă de 2 kilograme într-o săptămână, după Paște

Vrei să slăbești rapid 2 kg într-o săptămână, după Paște? Adoptă un regim de fitness solicitant prin care poți obține rezultatele dorite cu un program de forță și cu 30 de minute de exerciții cardio pe zi.
Vrei să slăbești rapid 2 kg într-o săptămână, după Paște? Adoptă un regim de fitness solicitant prin care poți obține rezultatele dorite cu un program de forță și cu 30 de minute de exerciții cardio pe zi.

Ai nevoie de 2 gantere cu greutate egală (între 1 și 2 kg în funcție de starea mușchilor tăi). Alături de exercițiile de forță, aleargă 30 minute pe zi. Alternează de la o zi la alta cele două serii din planul de exerciții Prevention.com, timp de 6 zile, și nu consuma mai mult de 1600 calorii pe zi.

Seria 1 de exerciții


Sprijină-te în antebrațe, coate și degetele de la picioare, cu mușchii abdominali încordați. Întoarce-te către dreapta și lasă șoldul drept să atingă podeaua în 4 timpi (în timp ce numeri până la 4).
Ridică-te în 2 timpi. Repetă de 8-10 ori pe fiecare parte.



Întinde-te pe spate, cu ganterele deasupra pieptului și coatele îndoite, cu piciorul stâng ridicat și tibia paralelă cu podeaua. Lasă brațele lateral la podea în timp ce îndrepți piciorul stâng în 4 timpi. Ridică brațele și trage genunchiul înapoi în 2 timpi. Repetă de 6 ori cu fiecare picior.



Întinde-te complet pe spate cu brațele ridicate deasupra capului și palmele lipite. Ridică brațele într-o mișcare fluidă, încordând mușchii abdominali și ridicând spatele de pe podea în 4 timpi. Revino la poziția inițială în 8 timpi.



Începi în aceeași poziție, dar cu fața la podea, fără să ridici degetele de la picioare de pe podea. Ridică brațele și capul de la podea și mentine poziția 2 timpi.
Ridică apoi pieptul câțiva centimentri ducând brațele înspre picioare și menține poziția 2 timpi. Revino la poziția inițială în 4 timpi. Repetă de 8-10 ori.



Așează-te în fund cu genunchii îndoiți, călcâiele pe podea, și brațele în fața corpului ca și cum ai ține în mâini un ziar înainte de a-l deschide. Întoarce-ți trunchiul către stânga coborându-l ușor, ca și cum ai deschide ziarul în 4 timpi. Revino la poziția inițială în 2 timpi, repetă de 8-12 ori pentru fiecare parte.

Seria 2 de exerciții

Stând în picioare cu ganterele în fiecare mână, depărtează picioarele și întoarce vârfurile înspre exterior. Îndoaie genunchii și lasă-te în jos în 2 timpi, în timp ce ridici ganterele la umeri.
Revino la poziția inițiala în 4 timpi, repetă de 8-12 ori.



Stai dreaptă cu greutățile ținute în mâinile întinse deasupra capului. Pune piciorul drept în fața ta și îndoaie ambii genunchi în 4 timpi, în timp ce lași ganterele până în dreptul umerilor. Revino la pozitia inițială în 2 timpi și repetă de 8-12 ori cu fiecare picior.



Stai dreaptă depărtând picioarele unul de altul la o distanță de 30 cm cu ganterele în mâini și palmele îndreptate către spate. Lasă-ți fundul în jos, păstrând greutatea deasupra călcâielor, în timp ce duci ganterele către genunchi în 4 timpi. Ridică-te în 2 timpi, în timp ce duci brațele în spate. Repetă de 8-12 ori.



Stai în picioare, cu o ganteră în mâna stânga și cu mâna dreaptă pe un scaun.
Păstrand coloana dreaptă și mușchii abdominali încordați, apleacă-te în față în timp ce ridici în spate piciorul stâng, în 4 timpi. Revino la poziția inițială în 2 timpi. Repetă de 8 ori, apoi schimbă piciorul.



Stând în picioare dreaptă, încrucișează picioarele (dreptul în spatele stângului) și îndoaie genunchii, apoi lăsă-te cât mai jos în timp ce ridici mâna dreaptă cu gantera în 4 timpi. Ridică-te și abia apoi lasă mâna în jos în 2 timpi. Repetă de 8-12 ori, apoi fă exercițiul și cu celălalt picior și mână.

Sursa foto: Fitnesslovingmom.wordpress.com
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Somebody pe 20 Apr 2012, 15:20
    gresit!

    Se stie ca fitness-ul nu este eficient in procesul de slabire,ba din contra,este indicat in acumularea de masa musculara si tonifiere,intr-adevar arde grasimi,insa diminuarea acestora se va compensa prin castigarea in masa musculara,care in cazul femeilor va duce la un aspect si mai urat! Pe de alta parte,odata cu renuntarea chiar si temporara la fitness, iminenta ingrasarii este de cateva ori mai mare decat in cazul efectuarii exclusive a miscarii tip cardio (jogging,aerobic,dans) ,intocmai si senzatia de foame!Daca se doreste pierderea in kilograme si subtierea(coapselor,bratelor,etc),este recomandata miscarea complexa si daca este posibil,in aer liber in combinatie cu un regim alimentar predominant vegetarian,fitness-ul nu este nicidecum un aliat!Articol penibil.Din cauza unor asemenea dezinformari,femeile sunt atat de debusolate si descumpanite in drumul lor catre o silueta gratioasa.

    22
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod