E oficial: Brad Pitt și Angelina Jolie s-au logodit!

Cei doi actori au decis să-și facă "o promisiune pentru viitor", a declarat un reprezentant al lui Brad. Data nunții nu a fost stabilită.

Cei doi actori au decis să-și facă "o promisiune pentru viitor", a declarat un reprezentant al lui Brad. Data nunții nu a fost stabilită.

După ce au format un cuplu timp de șapte ani, Brad Pitt și Angelina Jolie s-au logodit, în sfârșit, relatează site-ul tmz.com, citând-o pe Cynthia Pett-Dante, managerul uli Brad. Aceasta a dat publictății un comunicat în care confirmă logodna celor doi, dar a precizat că data nunții nu a fost stabilită, iar logodna este "o simplă promisiune pentru viitor".



Angelina a fost fotografiată miercuri purtând inelul de logodnă, informează TMZ, care publică și imaginea respectivă. Bijutierul Robert Procop a declarat vineri că a realizat inelul de logodnă în colaborare cu Brad Pitt şi că a lucrat la acesta timp de peste un an.

Inelul include un diamant dreptunghiular alungit, tăiat pentru a se potrivi degetelor lungi şi subţiri ale actriţei, şi este montat într-o "galaxie" de mici pietre preţioase.
Actrița l-a purtat pentru prima dată în public miercuri, la o vizionare privată organizată la Muzeul de artă din Los Angeles, unde a participat alături de Pitt şi de fiul lor Pax.

Brad Pitt și Angelina Jolie s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr.

& Mrs. Smith", în 2005. Ei au trei copii biologici (gemenii Vivienne și Knox, precucm și fetița Shiloh) și trei copii adoptați (Maddox, Pax și Zahara).

Cei doi au anunțat în trecut că nu se vor căsători până când persoanele de același sex se vor putea căsători, dar au recunoscut că sunt presați de copiii lor să facă acest pas.

Pentru Brad Pitt, acesta va fi al doilea mariaj, iar Angelina are deja două căsnicii la activ. Ea a mai fost căsătorită cu actorii Jonny Lee Miller și Billy Bob Thornton.
Brad a mai fost căsătorit cu Jennifer Aniston.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Aprilie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod