Să bei mai multă apă chiar te ajută să slăbești? Ce spun nutriționiștii

Dacă încerci să slăbești, unele schimbări simple în stilul tău de viață, precum plimbările lungi în aer liber, reducerea stresului și obiceiul de a bea mai multă apă sunt un început bun.
Dar un aport mai mare de apa in fiecare zi te poate ajuta cu adevarat sa slabesti? Si daca da, cata apa ar trebui sa bei zilnic? Afla ce spun nutritionistii.

De ce este importanta hidratarea corecta a organismului


Inainte de a afla care este potentialul rol al apei in procesul de eliminare a kilogramelor in plus, trebuie sa stii in primul rand de ce este benefic sa iti mentii organismul hidratat.

„Consumul adecvat de lichide de-a lungul zilei, fie ca este vorba de apa, ceaiuri din plante, cafea, smoothie-uri, supe sau iaurt, iti ajuta organismul sa functioneze corect”, declara medicul nutritionist Molly Kimball pentru Shape.

Lichidele joaca un rol important in anumite procese metabolice, precum digerarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor, precum si in extragerea vitaminelor din alimentele pe care le consumi si absorbtia lor in organism. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod