Cerealele integrale contribuie la mentinerea siluetei!

O alimentatie bogata in cereale integrale contribuie la mentinerea unei greutati optime. Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma alimente ce contin cereale integrale in fiecare zi...

O alimentatie bogata in cereale integrale contribuie la mentinerea unei greutati optime.

Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma alimente ce contin cereale integrale in fiecare zi, ca parte a unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, isi mentin mai usor silueta si sunt mai putin predispuse pe termen lung la o crestere in greutate.

Ce sunt CEREALELE INTEGRALE?

Cand boabele sunt macinate sau rafinate, coaja si germenul sunt inlaturate, ramanand doar membrana interioara. Astfel, mare parte a valorii nutritive a bobului dispare. In prepararea cerealelor integrale se foloseste intregul bob, pastrandu-se intacte elementele esentiale pe care le contin cele trei parti ale sale.



Spre deosebire de cerealele rafinate, sarace in nutrienti din cauza prelucrarii, cerealele Nestlé contin CEREALE INTEGRALE, intrucat acestea pastreaza ceea ce a creat Natura si iti ofera un plus de vitamine (C, B1, B2, B6, B12) si minerale (Calciu si Fier).

CEREALELE INTEGRALE pentru un stil de viata sanatos!

Ca sa te simti bine si increzatoare in fiecare zi, trebuie sa ai grija de toate aspectele vietii tale. Sfatul Nestlé este sa combini exercitiile fizice regulate cu o dieta bogata in fructe, legume si cereale integrale.

Acestea te hranesc, dar nu te ingrasa, au grija de sanatatea ta si iti confera o stare de bine toata ziua.

Nestlé are pentru tine o multime de premii. Afla cum poti intra in posesia lor.

Cauta acest simbol care iti garanteaza ca ai ales CEREALELE INTEGRALE!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod