9 trucuri care te împiedică să renunți la sală după o lună

De câte ori ți s-a întâmplat să-ți faci abonament la sala de fitness și să-l fi plătit degeaba? Aceste trucuri te împiedică să renunți la sală și să transformi această activitate într-un obicei!
Vrei să faci mai multă mișcare și alegi o sală la care să-ți faci un abonament. Până aici toate bune și frumoase, însă constați că ai cam dat banii degeaba pentru că nu ai reușit să ajungi de prea mult ori la sală. Cum să te motivezi să mergi mai des și să te ții de acest lucru cu rigurozitate? Iată câteva trucuri care te împiedică să renunți la sală după o lună:


1. Fă un joc din acest obicei!

Pune un calendar la îndemână și notează toate zilele în care ai reușit să ajungi la sală să te antrenezi. Pe lângă satisfacția pe care ți-o va da acele multe zile încercuite, va fi și o provocare pentru tine ca să nu întrerupi antrenamentul ca să bifezi cât mai multe date. 


2. Cumpără-ți haine sport în care te simți frumoasă

Nu trebuie să cheltui o avere pe el, ci doar să alegi o pereche de colanți, o bustieră și un top care se combină bine, astfel încât să te simți bine în ele. Acest mic truc te ajută să fii mai motivată la sală. 


3. Alege o sală în apropiere de casa ta

Pe cât posibil este bine să alegi o sală care să fie foarte aproape de tine, deoarece astfel vei evita să-și găsești alte scuze de genul ”plouă, nu pot sa ajung la sală”, ”fac prea mult până la sală și nu am timp să ajung și la muncă”. 


4. Ascultă muzica preferată care te binedispune și-ți dă energie

Muzica poate să-ți schimbe starea de spirit și ritmul te poate motiva în timpul antrenamentului. Pune în căști muzica ta preferată ca să ai poftă de viață și energie pentru a duce antrenamentul până la capăt.
Satisfacția va fi maximă!


5. Alege un abonament pe 3 luni

Cea mai bună metodă ca să te ții de treabă este să cumperi un abonament pe trei luni. Acest lucru te va motiva să mergi la sală, deoarece vei fi conștientă că ai cheltuit bani mulți. Începe cu acest mic truc până când prinzi gustul și abia după ce ți-ai format un obicei din a merge la sală poți să optezi pentru abonamentul anual. 


6. Fă-ți un plan

Fă-ți programări la clase diferite și stabilește de la începutul săptămânii un plan cu antrenamentele pe care vrei să le faci. Acest lucru te ajută să te ții de treabă pe termen lung, împiedicându-te să renunți la sală după o lună.
În plus, încearcă să faci schimbări și în modul tău de alimentație, astfel încât să te simți mulțumită de realizările tale. 


7. Pregătește rucsacul/geanta de sală cu o seară înainte

Astfel nu vei mai avea scuza ”nu am timp de sală astăzi”! Dacă ai deja bagajul pentru sală făcut, dimineața când ești somnoroasă și ai tendința să renunți ușor nu vei mai apela la veșnica scuză că nu ai timp de sală. 


8. Apelează la antrenamentele de grup

Dacă nu îți permiți un instructor personal care este cel mai bun și va reuși să te motiveze mereu, o alternativă bună este aceea de a face rezervări la antrenamentele de grup. Astfel, vei fi motivată ca timp de o oră să faci un antrenament intens. 


9. Răsfață-te la fiecare final de lună

La finalul lunii, fă-ți un cadou ca recompensă pentru faptul că te-ai ținut de treabă și ai mers des la sală. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod