Miss Sporty lansează Colecția „Look Îndrăzneţ de Petrecere”

Uită de make-up-ul natural și încearcă ceva ieșit din comun, nebunesc, de neuitat! Noua colecție Miss Sporty te va aduce în centrul atenției. Îți plac aparițiile inedite de pe podiumuri sau de pe Instagram? Atunci trebuie să încerci colecția „Look Îndrăzneţ de Petrecere” de la Miss Sporty – vei avea cel mai cool look, la orice party ai merge!

Crazy Smoky! Creion-Fard de Pleoape - Aceasta este cu siguranță cea mai ușoară modalitate de a realiza un machiaj smoky eyes! Având o aplicare ușoară și rezultate perfecte de fiecare dată, acest combo între liner și fard te va face să uiți de orele întregi petrecute în fața oglinzii!

1.    Folosind mișcări scurte, colorează-ți pleoapele superioare în nuanțe intense cu aplicatorul special al creionului sau optează pentru o dungă groasă, trasată la baza genelor.

Este atât de ușor!
2.    Acum trebuie doar să întorci creionul și să folosești burețelul moale pentru un blend perfect.

Pigmenții pe care creionul Crazy Smoky! îi conține sunt atât de intenși încât make-up-ul tău va rezista întreaga noapte – pana la 9 ore, mai precis. Vei avea un look de neuitat! Negru este o nuanță clasică, desigur – dar acesta este doar începutul. Noul creion deschide porțile către o nouă lume smoky-eyes. Ai de ales între 5 culori cu totul speciale – nuanțe delicioase de maro, griuri urbane, nuanțe de nude demne de podium, roz pal pentru cele mai cool look-uri.

Preţ recomandat: 14 RON*


*Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod