Rimmel London lansează colecția Frumusețe Eternă, inspirată de Kate Moss

Lasting Finish este rujul-simbol al Rimmel London. Fiind echivalentul în materie de beauty al celebrei Little Black Dress, este rujul care nu se va demoda niciodată, mai ales având în vedere faptul că Rimmel creează în permanență nuanțe noi pentru această gamă. Formula sa cremoasă hidratează buzele și îți permite să obții acea culoare intensă care durează ore în șir.

Kate Moss, ambasadoare Rimmel London, își pune amprenta și de această dată asupra designului rujului de buze Lasting Finish, care vine într-un ambalaj negru mat, cu detalii argintii, ce se potrivește perfect personalității îndrăznețe a vedetei.

Cele 4 nuanțe noi includ tonuri delicioase de maro şi nude, pastelate, dar și roșu seducător și grena intens. Preț recomandat: 23,05 RON*

 

 

 

*Cumparatorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-si stabili preturile de revanzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achizitionate de la Coty (Furnizor),  indiferent de pretul maxim de recomandare, inclusiv in cazul in care produsele sunt destinate unei promotii. De asemenea Cumparatorul (Distribuitorul) este liber sa isi stabileasca propria politica promotionala, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricaror avantaje acordate clientilor sai, independent si/sau suplimentar fata de operatiunile promotionale initiate de catre sau impreuna cu Coty (Furnizorul).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod