7 sfaturi extrem de eficiente care te ajută să obții rapid un abdomen plat

Obișnuiești să faci aproape zilnic exerciții de abdomen, dar rezultatele încă se lasă așteptate? Nu te îngrijora! Ia în calcul aceste sfaturi eficiente pentru a scurta timpul de acțiune.
Si tu poti avea un abdomen mai suplu si mai atragator daca urmaresti sfaturile urmatoare.

Plank-ul a devenit popular in urma cu cativa ani cand mai toate vedetele internationale apareau pe retelele de socializare facand antrenamente in care includeau acest tip de exercitiu. Daca si tu il faci des, dar rutina lui a devenit apasatoare, atunci a venit momentul sa iei in calcul cateva metode mult mai atractive si mai eficiente pentru a obtine un abdomen plat.

Acestea nu doar ca-ti vor da mai multa forta si suplete muschilor, dar te vor ajuta sa ai un corp mult mai tonifiat.
Si mai e ceva! Exercitiile de abdomen nu vor functiona niciodata fara un regim alimentar echilibrat si un program de odihna corespunzator. Specialistii sustin ca muschii corpului se dezvolta mai bine in timp ce dormim, asadar somnul este un aliat de nadejde atunci cand ne dorim ca rezultatele sa nu se lase asteptate.

Iata cateva secrete care te vor ajuta sa obtii ceea ce doresti: un abdomen suplu in timp record!

Asa iti lucrezi in profunzime muschii abdomenului!


Mai mult ca sigur, si tu ai auzit de exercitiile Kegels, nu? Ei bine, prin antrenamentul zonei pelvine cu ajutorul lor – strangand puternic muschii vaginali in timpul exercitiilor de abdomen – reusesti sa iti lucrezi mai eficient abdomenul. Pune-te pe spate si cu mainile pe langa corp si ridica-ti pelvisul, sprijinindu-te pe umeri, de 21 de ori.
Repeta seria de ridicari de patru ori si vei simti cat de bine lucreaza aceste exercitii muschii din jurul abdomenului (nu uita sa strangi puternic din muschii vaginali si sa mentii contractia in tandem cu ridicarea pelvisului). Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod