5 cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să ai un abdomen plat

Un abdomen plat și tonifiat e idealul oricărei femei, mai ales în 2021. Însă nu e un obiectiv realist dacă nu iei în considerare toate aceste aspecte despre care îți voi vorbi.
Grasimea din zona abdominala este un task dificil pentru noi toti – chiar si cei mai fit oameni se pot confrunta cu aceasta problema de-a lungul vietii. Asadar, daca te gandesti ca esti singura care nu se bucura de abdomen plat, desi tii regim si ai inceput sa alergi prin parc de cateva ori pe saptamana, e cazul sa fii un pic mai blanda cu tine.

De altfel, multi nutritionisti, printre care Mark Hyman, sunt de parere ca stresul este un factor important in felul in care se „depoziteaza” grasimea: cu cat te stresezi mai mult, cu atat creste nivelul de cortizol, care determina aparitia grasimii in zona abdomenului.

De asemenea, ia in considerare trucurile de mai jos:


Cunoaste-ti limitele si incearca sa le depasesti


Daca vrei un abdomen plat, atunci trebuie sa-ti asumi faptul ca o rutina scurta de exercitii usoare nu va da rezultate.
Creeaza-ti un antrenament ca la carte, chiar daca trebuie sa o iei de la zero. Sigur, poti incepe cu exercitii usoare, insa asigura-te ca introduci in fiecare saptamana un element nou, care sa te provoace si sa te faca sa muncesti un pic mai mult. Citește continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod