4 antrenamente complete pe care le poți face acasă - VIDEO

Dacă nu agreezi ideea de a merge la sală, trebuie doar să deschizi laptopul sau televizorul ca să pui următoarele filmulețe și să faci acasă aceste antrenamente complete cu un instructor.
La începutul anului cu toții ne propunem să facem mișcare mai des, să mâncăm mai sănătos, să scăpăm de kilogramele în plus și să avem mai multă grijă de sănătate. Însă, în unele cazuri, acest obiectiv este adesea uitat și ne dăm bătuți încă din prima lună a anului, pe motiv că nu avem suficient timp pentru sport sau mâncat sănătos. 


Schimbările mici, nu cele drastice te vor ajuta să urmezi obiectivele pe termen lung


De aceea, este mult mai bine să începi cu pași mici și să nu faci schimbări drastice pe care știi de la bun început că nu le vei putea urma.

Cea mai bună metodă ca să urmezi pe termen lung aceste obiective este aceea de a face schimbări în alimentația ta, fără să te gândești că începi o cură de slăbire, ci cu scopul de a consuma alimente integrale și mai puțin procesate. Acest lucru te ajută să faci schimbări mici, cu care să te obișnuiești și să nu determine frustrări în viața ta.
Știm cu toții că dacă vom consuma mai rar dulciuri procesate, alcool, produse de patiserie, sucuri acidulate, prăjeli și produse din făină albă vom avea mai multă grijă de corpul nostru și vom reduce semnificativ aportul caloric. 

Aceste schimbări pe care le faci gradual te vor ajuta să slăbești sănătos și să te menții la greutatea dorită, fără să te stresezi mereu că trebuie să începi câte o dietă.


Încearcă mai multe antrenamente ca să îți dai seama de ceea ce-ți place


După ce testezi mai multe tipuri de antrenamente îți va fi foarte ușor să realizezi ce anume te ajută pe tine și ce te face să te simți cel mai bine. Fie că este vorba despre înot, yoga, pilates, antrenamente cu greutăți, cycling, alergare, antrenamente intense și scurte sau TRX este foarte important să încerci cât mai multe ca să știi ce-ți place. 

Dacă faci un antrenament care-ți place, atunci îți va fi foarte ușor să îl practici constant.

Unele persoane se mobilizează mai ușor să facă mișcare atunci când merg la sală, fie că recurg la antrenamentele individuale cu ajutorul aparatelor de fitness, fie participând la diverse antrenamente de grup. 

În schimb, allții se simt mai confortabil să facă antrenamente acasă și reușesc să se mobilizeze să le facă cu regularitate.
În cazul în care preferi să faci antrenamente acasă, însă nu știi cu ce exerciții să începi, îți recomandăm aceste seturi de exerciții făcute cu ajutorul unui instructor. Este simplu și nu trebuie decât să începi antrenamentul și vei fi ghidată de antrenor în toate mișcările pe care le faci. Astfel, riscul de accidentări este mult mai mic dacă respecți instrucțiunile antrenorului. 

Aceste antrenamente sunt diferite, încearcă-le pe toate și alege-l pe cel care ți se potrivește!

Iată 4 antrenamente complete pe care le poți face acasă începând de astăzi:

 

30 de minute de yoga

Dacă preferi yoga, acest filmuleț te va ghida ca să faci mișcările corecte și să te bucuri de 30 de minute care detensionează tot corpul și lucrează intens musculatura. 

 
 

30 de minute de antrenament intens 

 
 

Antrenamentul de 15 minute care te ajută să arzi 300 de calorii

 
 

13 minute de Pilates pentru începători 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod