Scorpion

Ai aceeasi tendinta de ingrasare pe care o au toate reprezentantele semnelor de apa (Rac si Pesti). Pentru ca esti o persoana care pune accent pe starea emotionala, apetitul tau poate fi influentat...

Ai aceeasi tendinta de ingrasare pe care o au toate reprezentantele semnelor de apa (Rac si Pesti). Pentru ca esti o persoana care pune accent pe starea emotionala, apetitul tau poate fi influentat de starea ta psihica.

Daca iti pui in cap sa tii o dieta, este clar ca acest lucru iti va reusi, pentru ca nu iti place sa umbli cu jumatati de masura. Poti alege regimul disociat, vegetarianismul, sau, in cazuri extreme, chiar postul negru. Alimentele recomandate sunt meiul, germenii de grau, orezul brun, varza, guliile, telina sau castravetii, iar dintre fructe, indicate sunt ciresele, grepfrutul, lamaile, pepenii rosii si portocalele.



Adevarate minuni pentru organismul tau poate face si urzica, purificandu-ti si eliminand toxinele. Poti sa urmezi o alta dieta in care sa incluzi fructele de mare, salata verde, merele si ananasul. Si nu uita: dupa ora 18.00, nu se mananca nimic!

Daca esti o persoana stresata, poti elibera stresul acumulat prin tae bo, judo sau karate. Pentru intarirea rezistentei organismului, ai nevoie de vitaminele B12 si P. 

 

Comentariile 1-50 din 52

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • belanice pe 13 Oct 2011, 11:11
    cea mai buna dieta

    Eu am avut 101 kg si am fost la doctorul endocrinolog si am slabit cu regimul pe care mi l-a dat fara prea mult chin.Eu am slabit in 10 luni 21 de kg.Dar mi-am schimbat o idee stilul de a manca.

    1
    0

  • Aurelia pe 17 Sep 2011, 04:36
    uimita sa vad tinere frustrate de silueta lor aproape perfecta

    Si eu tot Scorpion sunt....In privinta articolului, partial...ma reprezinta. Insa doar partial. DAR, sunt uimita sa gasesc aici atatea domnisoare cu o greutate de invidiat, aproape perfecta, care cauta diete de slabire si alte prostii. Am 25 de ani. Candva si eu eram asa, tot-deauna nemultumita si frustrata de trupul meu, pe viata mea, pe tot ce aveam si nu stiam sa pretuiesc. Dar viata ma departat de casa si credeti-ma, nu tre sa fii o scobitoare ca sa arati perfect, perfectiunea vine din suflet. Iar dietele care te slabesc nu inseamna neaparat ca te fac si mai atractiva, mai sanatoasa sau mai frumoasa. Si apoi le pot intelege pe doamnele care au ani multi in spate, care chiar au nevoie de diete si altele, dar niste fete innalte si slabute, sa caute tot felul de "orice ma poate slabi"...enervant.. Daca vrei si sanatate, si figura, si o viata perfecta.... practica sportul, eploreaza natura,creaza-ti un regim activ de viata, participa, socializeaza, plimbate, consuma fructe si legume crude si mai ales bea multa apa...nu mai sta sa-ti plingi de mila "imperfectiunii" tale... E timpul sa actionezi...Bafta.

    0
    0

  • georgicaaa pe 17 Mar 2011, 17:59
    dieta

    heiii ...vreau si eu o dieta ..adica sa fie fff buna .. plzzz :*

    3
    0

  • popescu luana pe 7 Ian 2011, 18:13
    vreu sa slabesc 10 kg

    mam ingrasat 10 kg in ultimile 9 luni ,de la 57 am 67.mias dori sa revin la greutatea mea..............sfaturi va rog.adevarul k faceam sala si cand mam oprit am inceput sa mananc ..si luam si niste pastile chinezesti de slabit iar cand mam oprit am luat 10 kg in greutate

    2
    0

  • elenutza_pit pe 4 Ian 2011, 18:29
    dieta

    Si eu tot scorpion sunt...de cele mai multe ori cand sunt nervoasa am tendinta sa mananc ceva ...sa rontai...nus...orice..nu mananc mult dar suficient cat sa am probleme cu talia si abdomenul am 1.73 inaltime si 64 kg.Stie cineva vreo metoda prin care sa poti inlatura acea pofta?msk

    7
    0

  • anca pe 18 Oct 2010, 20:33
    dieta

    Eu sunt tot scorpion iar fratele meu la fel nu avem deloc probleme cu greutatea suntem slabi de mici ,am o nastere iar cand am nascut aveam60 de kg iar dupa nastere, am dat11 kg

    1
    0

  • Popa pe 13 Oct 2010, 09:06
    Dieta

    Sunt o ,,scorpie ,, la figurat vreau sa zic si am 1,70 si 63 de kg la aproape 50 de ani fara cate zile. Cred ca cel mai bine este sa avem o viata echilibrata fara DIETE MINUNE . Sunt ovolactovegetariana si nu am tinut niciodata CURE DE SLABIRE. Am un CATELUS DE 12 ANI si miscarea este pentru mine cat si pentru el ,, ESENTIALA,, si ne ajuta pe amandoi. Asa ca eu cred ca un REGIM ALIMENTAR PE VIATA daca pot spune asa este cel mai potrivit si nu curele de SLABIRE periodice . Sa aveti o zi buna si multa sanatate ca este mai buna decat TOATE .

    0
    0

  • Sandra Bancila pe 1 Oct 2010, 04:58
    Echilibru si oglinda.

    Ma bucur sa vad atatia scorpioni...care doresc sa arate foarte bine. Mai bine zis scorpioance...la figurat ? Eu cred ca scorpionul balanseaza intre sensibilitate si ambitie. Depinde foarte mult de ceea ce vrei sa cultivi. O stiu din experienta mea proprie. Delasarea si sentimentele care ne inunda pentru persoanele iubite sau neanplinirile pe multiplele planuri ale vietii ne fac de multe ori sa pierdem latura controlului si al dorintei scorpionului de a vraji cu multiplele calitati. Dar NU trebuie niciodata sa uitam de noi. Sa fiti toate iubite.

    2
    0

  • LopezG pe 11 Sep 2010, 11:29
    referitor la dieta

    Buna ziua, sunt un scorpion de 32 ani si indraznesc sa va contrazic cu faptul ca exista tendinte de ingrasare pe fond emotional la aceasta zodie. Am 1,70 m si 57 kg si sunt multumita de greutatea asta. E adevarat ca de mica am facut sport de performanta (inot), si de cand m-am lasat de el (cam de vreo 14 ani) am tot facut sport. In prima faza aerobic doi ani la sala, apoi acasa aproape zilnic. Desi am avut si momente cand nu aveam chef de exercitii, eu cred ca e doar o chestiune de VOINTA si nimic mai mult, si ca sportul intra-devar e cheia unui corp armonios si sanatos, alaturi de o dieta in cazul in care sunt cateva kg in plus, si nu neaparat o dieta cat mare atentie la ce si cum mancam, mai ales dupa 6, 7 seara. Se pot gasi o groaza de exercitii, de la cele mai simple la cele mai complexe pe internet, aerobic, tae-bo, pilates, etc. Sau pur si simplu cateva minute de joking ori urcatul scarilor, cateva abdomene seara si un pic de miscare, plus multe lichide: apa, sucuri naturale si ceaiuri naturale fara zahar. Totodata am convingerea ca oricat de multe diete am tine, daca nu exista si dieta corelata cu sport si miscare fizica degeaba, mai devreme sau mai tarziu kg date jos se vor pune la loc. Nu exista nici un antidot minune pentru slabit, la fel cum si mitul cu pilulele sau ceaiurile de slabit e fals, nu fac decat sa imbolnaveasca stomacul. Asa ca raman la parerea mea ca nu conteaza ce zodie esti, tine mai mult de metabolismul si organismul fiecarei persoane luata in particular, poate putin si de educatie. Sper ca nu am ofensat pe nimeni, sunt convinsa insa ca sunt multe care imi vor da dreptate. Daca vreti exercitii pe mail imi puteti scrie si vi le pot trimite, in cazul in care marimea fisierelor imi permite, la adresa: gianinalupes@gmail.com. O zi frumoasa tuturor si nu uitati ca totul tine de vointa.

    1
    0

  • Ale-Aura pe 26 Aug 2010, 13:48
    Dieta!

    Si eu sunt scorpion si aveti dreptate dar as vrea si eu o dieta pentru scorpion pe email alexy_aura@yahoo.com

    2
    0

  • mihaela pe 5 Aug 2010, 15:39
    SCORPIONI...

    Ador sa mananc ,gatesc foarte mult insa am reusit( mare efort! ) sa nu fac o obsesie din asta . Cred ca asta este cheia reusitei deoarece marea majoritate a scorpionilor sunt autodistructivi si "obsedati" . Daca devii obsedat atunci totul devine de 2 ori mai greu de realizat , pt ca dupa cum prea bine stim,scorpionii sunt atrasi precum un magnet acolo unde nu au voie .

    0
    0

  • Alexxa pe 8 Iul 2010, 12:39
    :(

    Este foarte adevarat ce spuneti, tot scorpion sunt si eu iar cand sunt nervoasa parca as manca intr-una. Spunetim va rog o metoda de a face sport, nu neaaparat intr-o sala de sport si o dieta daca se poate. va multumesc. Alexandra

    0
    0

  • Madalina pe 25 Iun 2010, 21:41
    :)

    Buna!Ma numesc Madalina si sunt in zodia scorpionului..Desi nu sunt grasa..incep sa fac burta..si nu imi place deloc acest lucru/.Vreau sa o dau jos...dar nu prea stiu cum pentru ca nu pot suporta sa nu mananc carne!!!Si imi este foarte greu..Acm am cautat niste exercitii si cu putina dieta sper sa scap de ea..:)

    0
    0

  • carolina pe 19 Iun 2010, 17:45
    dieta

    nu stiu voi dar eu cand sunt cu moralul la pamnat sau suparat , dezamagita ma ambitionez mai tare am reusit sa slabesc 10 kg in 2 saptamani fara paine fara dulciuri si garsimi si sport si sunt foarte multumita.

    0
    0

  • mona pe 9 Mai 2010, 22:31
    slabiti in functie de zodii

    tot scorpie sunt si eu...am 37 de ani si va spun sincer ca pana la 25-26 de ani eram slaba apoi am inceput sa pun de cand am facut un bebe. acum am o fetita de 10 ani iar eu am 37 de ani 1.60m si 77 kg . nu arat de loc rau .chiar am o constructie atletica in ciuda inaltimii si a greutatii si sincer va zic ca trebuie sa alergati sa faceti sport 30 minute pe zi , seara sau dimineata si slabiti sigur . eu aveam 86 acum doua saptamani.de cand alerg am ajuns la 77 .trebuie vointa multa si aer in piept. succes tuturor scorpionilor!!!

    0
    0

  • Mihaela pe 18 Mar 2010, 16:34
    mda

    Sunt scorpion!!Si am slabit cu 19 kg timp de 3 luni!!Depinde cit de tare vrei sa slabesti!!!

    4
    1

  • denden88 pe 12 Mar 2010, 13:54
    aveti dreptate

    Sunt scorpion si ceea ce mananc, dar in special cat mananc este influentat de starea mea psihica. In urma cu 2-3 ani, daca eram stresata, nervoasa, nu aveam apetit. Slabeam vazand cu ochii zi dupa zi. Insa acum, cand sunt nervoasa, ma calmez mancand. Nu pot sa spun ca sunt grasa (65 kgs la 1.71 inaltime), dar as vrea sa mai dau jos si chiar nu umblu cu jumatati de masura. Ori da, ori ba :)

    1
    0

  • alexandra pe 2 Mar 2010, 14:17
    slabit

    eu nam inceput sa slabesc fostre repede si avem 70 kg care vrea sa slabeasca ii sfatuesc sa mance salate cate mai multe si sa reduca painea seara

    0
    0

  • NIKOLA pe 27 Feb 2010, 00:20
    PERFECTA DREPTATE

    ESTE FOARTE ADEVARAT IN CEEA CE PRIVESTE ALIMENATIA SORPIONILOR'AM MOMENTE CAND MANAK DE NU POT SA MA OPRESC SI ZILE CAND NU VREAU SA VAD MANKAREA....IAR DAK SUNT SUPARAT SAU STRESATA PRIMUL LUKRUL CARE IL FAC E SA MI CUMPAR FOARET MULTE DULCIURI SI SA LE MANAK PE TOATE:{{{{{{{{{{{{{{{

    0
    0

  • maria pe 10 Feb 2010, 15:31
    dieta

    Buna ziua..Ma numesc Maria am un metru 57,,,78kg lucrez intr-un laborator de patiserie si nu pot sa slabesc nici cum....Ajutatima va roggggggggg multttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    0
    0

  • Dana pe 10 Ian 2010, 18:29
    diete

    am 44 de ani si pana in martie 2009 aveam o greutate de 93 de kg la 1.64 cm.Azi, 10.01.2010, cantaresc 57 kg.N-am fost la nutritionist, dar intuitia si ambitia scorpioneasca, m-au ajutat sa gasesc dieta potrivita.Din propriu instinct, am hotarat sa renunt la tot ce inseamna fainos, dulce, gras.Sincer, nici eu n-am crezut ca o sa reusesc, dar iata ca , avand o vointa de fier, disciplina, hotarare si dorinta de a reusi, azi cantaresc cu 35 kg mai putin. M-au ajutat ceaiul verde cu lamaie, cateva abdomene pe zi, am renuntat la carnea de porc, cafea, dar nu m-am infometat.Cu siguranta veti reusi si voi!

    3
    1

  • oana pe 12 Aug 2009, 19:21
    buna asta

    asa ` e :X:X :X:X

    2
    0

  • anca pe 10 Iun 2009, 10:11
    asa este

    inainte aveam 57 kg-la craciun.am slabit pana la 45 -1 iunie.dar mancam numai dimineata-un castron de cereale.la 12 nimic si seara din nou cereale.imi era f greu sa vad cum toti prietenii mei mancau inghetata si lucruri dulci.am rezistat tentatiei si nu mam atins nici macar o data

    0
    0

  • mirna...p pe 6 Mai 2009, 19:04
    o sa fiu un pic dura

    scorpion fiind si eu,vroiam sa spun in cazu meu cind zic ca VREAU sa imi pastrez greutatea(si mi-o pastrez sincer ca VREAU) sau sa slabesc(si am slabit ca am doua nasteri la activ) sau cine stie ce alceva ne dorim noi femeile pai VREAU fetelor nu fac playbek sau il zic doar asa sa zic ceva din buze.... e MARE pacat acum cu atita informatie peste tot sa nu poti sa te educi singura cum sa maninci sanatos si sa sti ce ai de facut pt corpu tau ca sa fie la greutatea ideala...si va spun din propia mea experienta ca SE POATE DACA VREI SA ITI MENTII GREUTATEA IDEALA si nu trebuie sa ai f multi bani,daca nu iti permiti o sala de fitness alergi prin cartier pe gratis si mai faci si citeva ex acasa si e suficient(ideea este sa ai vointa),scuzele de genu nu am timp ,nu am bani,nu am cu cine sunt doar niste scuze venite din gura celer care nu vor sa faca nimic pt corpul lor si nu in ultimu rind pt sanatate,ca orce boala si aici putem spune este mai usor sa te mentii decit sa slabesti nnnnnn kilograme....Multa ambitie va doresc si nu uitati de voi,o ora pe zi pt tine insati nu cred ca cerem prea mult...

    0
    0

  • milly pe 27 Apr 2009, 11:26
    dieta

    ebeca t rog din suflet dak imi poti trimite si mie reteta ta cu care ai reusit sa slabesti 12 kg in 6 zile!!da-mi p pagina mea de mail:bebelushyk_milly@yahoo.com!mersi !!

    1
    0

  • milly pe 27 Apr 2009, 11:10
    despre dieta

    ehe!km ce spune asa e..is in zodia scorpionului si chiar e prima chestie care mi s-a potrivit!!am aj si la extremitati cei drept dar acum vreau sa incerc sa am o dieta echilibrata,nu-s ff grasa ma consider plinuta..dar m enerveaza la culme k nu pot aj la kg kre le vreau!!!sper din tot sufletul sa reusesc cu ceea ce mi-ai recomandat!!!!

    0
    1

  • ms29 pe 29 Nov 2008, 20:24
    dieta

    sunt scorpion si ce am citit la dieta in functie de zodie este totul adevarat asa ca scor[ioni luati aminte si mancati mai putin

    0
    0

  • laura pe 3 Oct 2008, 00:22
    mai supla

    sunt in zodia scorpion,prin urmare ffff mandra si fffff preocupata de aspectul meu.sunt putin cam plinuta chiar daca alti apun k nui asa si as vrea va rog o reteta de slabit cat mai repede

    0
    0

  • liliana pe 24 Sep 2008, 13:58
    scorpion si dieta

    ajutor.am 37 ani.1.64 si 70 kg.am un baietel de 10 luni si dupa nastere mam ingrasat .sint foarte tentante legumele ptr.dieta .promit solemn ca de miine o sa tin regim cu asa ceva .daca da rezultat va comunic.este foarte adevarat ce sa scris despre scorpion.felicitari.

    0
    0

  • irina pe 7 Sep 2008, 22:43
    :)

    spune si mie te rog care e dieta ta de ai slabit 6 kg. timp de 12 zile. scrie pe email iracroitor@yahoo.com plzzzzzzzzzz.

    0
    0

  • Dana pe 26 Aug 2008, 15:06
    scorpion si dieta lui

    Ne linistim mult cu sfaturile dv. si cred ca vom reusi si sa slabim.Incepem sa ne cunoastem mai bine si asta ne da de gandit ce vom face de azi inainte ...

    0
    0

  • Rebeca pe 12 Aug 2008, 16:22
    diete

    Sunt scorpion ascendent in scorpion si aprob cu tarie ca scorpionii sunt fffoarte ambitiosi si cand isi propun ceva obtin cu succes: am slabit 6 kg in in12 zile fara sport doar cu o dieta stricata; acum am 47 de kg si am 1.63 toata lumea zice ca sunt slaba dar eu nu ma vad deloc asa cred ca am oasele usoare . Eram un copil fara griji insa din clasa a-9-a am inceput sa dau importanta siluetei sunt acum in calsa a 12-a si sper sa mai slabesc 2 kg am citit multe articole de pe eva,ro si am invatat multe lucruri ma bucur ca am gasit un articol serios despre fumat care m-a convins sa renunt si la tigari acum sper sa nu ma ingras incerc sa ma mentin cu un regim de alimentaie cu aproximativ 1200 de caloriii/zi si mananc disociat va multumesc pt diferitele articole care mi-au raspuns la intrebarile ce se impiedicau in capul meu si felicitari pt dieta in functie de zodie ffffoarte interesant

    0
    0

  • Maia pe 10 Iul 2008, 21:34
    FALSE

    Scuze, dar eu sunt ffffffffff SLABA

    0
    0

  • Andrei pe 10 Iul 2008, 15:44
    Normalizare metabolism

    Incearca apa vie GAV - ea normalizeaza metabolismul si face mai multe lucruri pentru sanatate. Cauta "apa vie GAV"

    0
    0

  • Roxana pe 9 Iul 2008, 23:00
    reteta de ingrasare!!!

    O reteta de ingrasare vash ruga!Sunt DISPERAAAAATAAAA...la 17 ani am 45 kg 1.63 si sani ce sa mai zic aproape DELOC va rog frumos dak se poate....sunt 1 fata de pe site kre vrea sa se ingrase cred :))) e cva...makr al 48 si sa ajung si eu ...!de mancat mananc nu ma vait dar in ce mod si cum?!si ce de asemenea! Va multumesc astept raspunsurile dvs. ::*

    0
    0

  • Parmalat pe 8 Iul 2008, 08:02
    E corect

    Avem o problema cu starea emotionala :-s Cu atat mai mult cu cat ne cam place sa riscam, sa ne luptam si nu ne iese intotdeauna... putsina depresie ne trimite direct in frigider. Mai, pentru slabit recomand electrostimulare. E o procedura perfecta pentru noi, scurta, intensa si la obiect. Dupa o luna de zile de electrostimulare rezultatele sunt remarcabile. Ca regim alimentar, din propria experienta recomand produse cat mai naturale si renuntarea la aditivi alimentari, produse prajite, produse de origine animala. Stiu, e destul de greu ca idee, dar incercati si o sa vedeti ca nu e foarte greu de realizat practic, se poate trai cu o salata mare pe zi, paine neagra, lapte de soia, banane (de fapt am impresia k se poate trai numai cu banane ;)) ), alte fructe, ceai de rooibos =P~ zahar de trestie, etc... Cred k suntem destul de pofticiosi si trebuie sa ne protejam :-s

    0
    0

  • andreea;)) pe 7 Iul 2008, 21:43
    slabitzi sanatos

    daca chiar vretzi s slabitzi mancati de tri ori pe zi cate un kiwi sh uitatziva pe site-ul www.florentina.ro VEZI SLABI CAT AI ZICE PESTE!!! EU IN 2 SAPTAMANI AM DAT JOS 5 kg jum...SH S NU UITATZI...FACETZI SPORT MOOLT!!!

    1
    0

  • simina pe 7 Iul 2008, 18:23
    true

    aveti dreptate in legatura k starea noastra emotionala...suntem foarte vulnerabili din punctul asta de vedere...eu st in clasaa 12a...sh ca orice adolescent,mai ales fata....incerc din rasputeri sa ni\u ma ingras shh sa mai slabesk pt ca sunt putin plinuta.......va rog din toata inima dakimi puteti trimite niste diete bune pt slabit........edresa mea simi_simina06@yahoo.com ....multumesk muuult

    0
    0

  • gabyta pe 6 Iul 2008, 22:09
    dieta

    sunt din ultima zi a zodiei si poate de aceea nu sunt atat de hotarata in a lua o decizie ma refer la o dieta azi si maine de exemplu tin cura de slabire dar cu siguranta in a treia zi o abandonez..este interesant articolul cu diete pe zodii...mai ales ca e inclus pepenele rosu...ma pus pe ganduri...

    0
    0

  • liborio pe 6 Iul 2008, 21:05
    slabire

    si eu sant scorpion am practicat 5 ani de karate dar acuma nu mai practic si m-am cam ingrasat vreo 10kg dar trebue sa ai si un pic de ambitzie in tinte ca sa obtzii ceea ce itzi doresti asta inseamna suferintza si rabdare,ca la competitziile sportive,Daca vrei sa ajungi unde itzi doreshti trebue sa luptzi.Daca stai ca ursul ,ca ursul ai sa te faci.

    2
    0

  • luciana pe 4 Iul 2008, 18:19
    dieta in functie de zodie

    La fel ca si voi sunt scorpion si incerc cu disperare sa scap de kg capatate in urma celor 2 sarcini,nu mai alaptez si trebuie sa incep o cura serioasa ,sper sa reusesc ,cred ca totul tine de vointa.

    0
    0

  • Diana pe 4 Iul 2008, 13:06
    Aveti mare dreptate

    Tot ce ati dat voi exemplu sunt numai alimpente care imi plac....o sa fie o placere sa tin o dieta acum ca am aflat ca alimentele care imi plac foarte mult cum ar fi pepenele rosu si fructele de mare ma ajuta sa slabesc. Va multumesc foarte mult.

    1
    0

  • mikele pe 3 Iul 2008, 18:42
    dietă de viaţă lungă

    Sunt un scorpion *vero vero* şi reuşesc în general să-mi înfrâng apetitul , deşii..uneori .aroma unui vin ,,bătrân'' şi a unor sarmale aburinde înecate în smîntână îmi strică al naibii socotelile . Şansa mea este sportul , care mai arde din surplusul de grăsimi . Starea mea emoţională îmi influenţează foarte mult apetitul . atitudine oarecum asemănătoare la toţi scorpionii după cum reiese din comentarii.

    0
    0

  • Annilutza pe 2 Iul 2008, 12:19
    Eu am reusit

    sunt un scorpion foarte hotarat si nu ma las pana nu obtin ceea ce vreau. De 10 zile am reusit sa nu mai mananca nici un pic de paine de aceea zic ca autosugestia are un rol important

    0
    0

  • laura pe 30 Iun 2008, 21:17
    dieta

    foarte mare dreptate am incercat multe diete dar nu a mers si nu mai stiu ce sa fac!!!!!!!!!!!:((

    0
    0

  • mia pe 29 Iun 2008, 23:37
    dieta

    sunt un scorpioncare nu se poate abtine de la mancare cand mananc nun ma-s mai opri, sint ca ma doare burta si eu tot mai mananc ce sa fac?

    0
    0

  • Mariana Circiu pe 28 Iun 2008, 20:03
    cum sa slabiti

    Fetelor ...se poate slabi urmand dieta pe care o recomanda M.Bilic in cartea sa, o recoamnd tuturor prietenelor mele care ma admira ca am dat jos 12 kg in 3 luni fara sport si fara sa ma infometez mai ales...(o data in aceasta perioada m-a apucat zelul si pt. a ma lasa de fumat am alergat 2 saptamani de 2 ori pe zi) dar asta nu se pune deci am mancat dupa recomandarea cartii ei si sunt incantata. Intradevar moralul si hotararea este imperios necesara! Dar va asigur ca daca ve-ti citi cartea in totalitate ve-ti intelege unde gresiti si eu greseam deasemenea.

    2
    0

  • melania pe 28 Iun 2008, 15:41
    dieta

    sunt si eu scorpion si nu pot sa dau jos kg puse in cele 2sarcini ori ce am incercat daradevarul ca ne place sa mincam bine noua romanilor

    3
    0

  • dan pe 28 Iun 2008, 01:12
    dieta

    mai multe informatii unde se pot afla? ceea ce scrie mai sus este fffff adevarat!!! multumesc

    0
    0

  • silviu pe 27 Iun 2008, 15:25
    dieta scorpion

    Pot obtine mai multe detalii ? Multumesc

    0
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod