Regimul proteic, regimul starurilor

Poate aparea constipatia, ca urmare a cantitatii mici de fibre din alimentele consumate. Este obligatoriu sa bei cel putin trei litri de apa minerala pe zi. Dupa intreruperea regimului, kilogramele pierdute se pot acumula din nou.
 

Exemplu de meniu


Micul dejun: un ou tare, o felie de branza, ceai sau cafea fara zahar
Pranz: o salata cu jambon, pui, frunze de telina, salata si branza, cu ulei de masline, un iaurt si o portocala
Cina: peste la gratar, salata verde cu ulei, un iaurt sau un pahar de lapte, o portocala.
 

Dieta de mare viteza


Denumita si dieta TGV (de la prescurtarea frantuzeasca a trenului de mare viteza), dieta este recomandata pentru opt saptamani, dar promite o scadere rapida in greutate. Dieta stabilizeaza greutatea dupa cura de opt saptamani.
Este creatia doctorului Fricker .
Poti manca: carne, peste, pentru proteine, legume si fructe, pentru vitamine si minerale, foarte putina grasime, pentru acizi grasi esentiali, lactate degresate, pentru enzime si calciu, dar si pentru alte minerale. Este interzisa painea, fainoasele si zaharul. Preferate sunt alimentele cu un continut mic de calorii, dar cat mai bogate in proteine. Obligatoriu minim doi litri de apa pe zi, de preferat mineralizata.
 

Exemplu de meniu

 
Mic dejun: ceai sau cafea fara zahar, un fruct intreg, 250 cl lapte, un iaurt.
Pranz : o salata de legume crude, fara grasime, o bucata de carne sau peste, o lingura de ulei, un iaurt si un fruct.
Cina: la fel ca la pranz, dar poti schimba carnea si combinatia de legume din salata.

Avantaje si dezavantaje

Slabesti intre 1,5 si 2 kg pe saptamana. Regimul este echilibrat, sanatos, nu produce carente si reduce nivelul colesterolului din sange. Alcoolul este interzis dar, din cand in cand, iti este permisa o cupa de sampanie.
Este dieta care iti da deprinderi alimentare sanatoase si, desi este recomandata opt saptamani, poate fi “dusa” pana la sase luni.
In afara riscului de a recupera kilogramele date jos, la incetarea dietei, aceasta nu are alte dezavantaje.
 

Dieta paleolitica

 
Regimul paleolitic  nu a fost inventat. Este modul de alimentatie a primilor oameni, care nu aveau niciodata probleme cu kilogramele in plus.

Dupa 1985, dieta a fost perfectionata si imbunatatita de medicul nutritionist american Body Eaton, care a modelat-o dupa regulile de alimentatie ale bastinasilor.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nutritionist pe 16 Ian 2010, 23:55
    SOLUTII CONTRA OBEZITATII

    GRATUIT, cei mai buni nutritionisti te vor invata cum sa-ti echilibrezi dieta si-ti vor recomanda personalizat cele mai eficiente solutii in lupta impotriva obezitatii. Programarile se fac la numarul de telefon – 0756.387.060.

    0
    0

  • sorina pe 14 Ian 2010, 16:19
    disciplina

    nu manca nimic dupa ora 17, decat ceai neandulcit,in restul zilei mananca la fel cum mancai pana acum, absolut orice,oricat. seara, urca 30 min scarile de la bloc dk stai la bloc, dk nu mergi intr-o scara de bloc si urca 30 min de 4x/saptamana. slabesti garantat 1 kg/luna deci 12kile pe an. fara cura alimentara, doar cu disciplina

    1
    0

  • dora pe 10 Nov 2009, 09:34
    echilibru

    cea mai buna dieta este cumpatarea. am facut-o pe pielea mea. am redus portiile, mananc de toate, chiar si dulciuri, dar nu bag in mine ca nesatula. si ma mentin de 1 an mancand de toate. sunt atenta cu ce manac seara. fac miscare destul de multa (stau la casa si tot timpul e ceva de facut, prin casa sau afara). si, daca ne luam dupaobezii care fac nu stiu ce operatii de stomac si slabesc, tocmai asta e secretul; prin operatiile astea ei nu mai manaca mult.

    2
    0

  • Cristina pe 6 Nov 2009, 16:50
    Raluca

    as vrea sa stiu ce ne recomanda Raluca ca-i reclama, ca nu-i

    1
    0

  • ncl pe 6 Nov 2009, 10:48
    @raluca

    Eu iti recomand sa nu mai faci reclama acestor produse pe eva.ro. In caz contrar, iti va fi suspendat contul.

    1
    4

  • raluca pe 6 Nov 2009, 00:44
    slabeste

    Eu recomand **** la toate fetele care au probleme cu greutatea,eu am slabit 8kg cu el in 6 saptamani...

    10
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod