Jennifer Aniston, secretele unui corp perfect de vedetă trecută de 45 de ani

Jennifer Aniston şi Justin Theroux

 

Fără grăsimi rele şi zahăr rafinat


Secretul pe care se bazează vedeta este o alimentaţie cât mai naturală, fără grăsimi rele, zahăr rafinat şi produse procesate.

"Avem mai multă informaţie şi ştim ce să facem ca să arătăm bine pe măsură ce înaintăm în vârstă. Corpul nostru are nevoie de alimente sănătoase, crescute organic şi nicidecum de cele procesate. De asemenea, este important să bem multă apă plată, dar şi să limităm consumul de zahăr rafinat şi grăsimi rele.

Înainte nu aveam acces la atât de multă informaţie şi nici nu găseai soluţii atât de diversificate pentru a avea grijă de aspectul pielii", a declarat Jennifer Aniston.

Alimentaţia ei este una săracă în carbohidraţi, fiind o adeptă a dietei Zone. "Este o dietă bazată pe o alimentaţie sănătoasă, cu o atentă distribuţie a caloriilor, acestea provenind 40% din carbohidraţi, 30% din proteine, 30% din lipide", ne spune Dr. Mihaela Gologan medic specialist diabet, nutriţie, boli metabolice.
"Este aşadar o dietă cu un conţinut redus de carbohidraţi (low-carb), pornind de la premisa că aceştia sunt necesari ca sursă energetică, dar în exces se transformă cu ajutorul insulinei în depozite de grăsime", continuă specialistul.

Descoperă un exemplu de meniu pentru o zi dacă vrei să ţii dieta Zone!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod