Ghidul alimentaţiei sănătoase: Ce te ajută să slăbeşti la început de an

Nu trebuie să-ţi lipsească din meniul zilnic o salată de verdeţuri şi crudităţi, iar la fiecare masă principală este bine să incluzi multe legume.
Un an nou în care probabil ţi-ai propus să mănânci mai sănătos şi să faci schimbări practice pe care să le poţi urma toată viaţa. Descoperă cât de simplu poţi să mănânci sănătos şi să ajungi la greutatea dorită, fără să faci mari sacrificii. Nu sunt reguli de urmat cu stricteţe doar în prima lună a anului, ci doar nişte sfaturi în jurul cărora poţi să te învârţi şi să le consideri temelia pentru un plan de alimentaţie echilibrat pe care să-l urmezi pe parcursul anului.

Iată câteva sfaturi ajutătoare:

1. Verdeţuri, legume şi fructe

Este recomandat să nu-ţi lipsească din meniul zilnic o salată cu verdeţuri şi legume crude. Pe lângă această regulă este bine să încerci să încorporezi gustări compuse din fructe proaspete şi cât mai multe legume la fiecare masă principală.


2. Alcoolul

Nu depăşi o cantitate moderată de alcool, adică 3-4 porţii pe săptămână. Şi în general ar fi bine să eviţi băuturile alcoolice care conţin siropuri foarte dulci şi cele pe bază de energizante. Optează unele variante simple!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod