Dr. Oz. Mănâncă grăsimi bune dacă vrei să slăbeşti! 5 alimente esenţiale


Dr. Mehmet Oz

3. Avocado


Are un conţinut ridicat de grăsimi polinesaturate care scad riscul de diabet zaharat de tip 2. De asemenea, este potrivit în timpul curelor de slăbire, deoarece aceste grăsimi sănătoase te ajută să slăbeşti, susţine Dr. Oz. Consumă un sfert de avocado la micul dejun peste pâine prăjită (înlocuind untul), în salate de crudităţi, combinat cu orezul/lintea/fasolea sau în smoothie-uri delicioase.


4. Ouăle de ţară de calitate


Au un conţinut ridicat de proteine şi acizi graşi omega-3, fiind o opţiune sănătoasă pentru micul dejun. Prepară-le cu spanac, ciuperci sau alte legume preferate alături de o felie de pâine integrală prăjită.



5. Somonul


Fie că optezi pentru cel afumat sau proaspăt, somonul este o sursă foarte bună de grăsimi sănătoase care te ajută să slăbeşti. Dr. Oz recomandă consumul lui de două ori pe săptămână pentru a asigura un aport însemnat de acizi omega-3. Optează pentru un toast cu avocado şi puţin somon afumat, foloseşte-l în salate de crudităţi sau prepară-l la cuptor alături de legume.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Sandu C pe 27 Oct 2015, 01:11
    Titlu

    Deci daca nu pui titlu nu-ti ia comentariul. Sa nu ti se scranteasca mintea incercand sa-ti dai seama ce a vrut sa spuna comentatorul.

    0
    0

  • Sandu C pe 27 Oct 2015, 01:09
    Dr.Oz

    Ai nostri zic doar un ou pe saptamana, dr. Oz zice zilnic.Te doare mintea. Decat sa-i asculti pe toti mai bine mananci ce-ti trece prin minte si apoi afli ca e foarte bine ! Nu tot, bineinteles :))

    0
    0

  • Sandu C pe 27 Oct 2015, 01:02
    Tot despre somon

    Cel de crescatorie nu e hranit cu stimulatori de crestere ? Crezi ca le e jena sa faca asta? Doar puii, pestii nu?

    1
    0

  • Traian pe 26 Oct 2015, 11:20
    Somon

    Somonul salbatic nu de crescatorie. Nu poate fi gasit in Ro

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod