Sănătate. 5 mituri despre hemoroizi lămurite de doctori

Prea rușinați ca să discute cu un specialist un subiect atât de delicat, cei care suferă de boala hemoroidală ajung la medic când starea lor este gravă.

Hemoroizii reprezintă o afecțiune-tabu care naște foarte multe mituri. Prea rușinați ca să discute cu un specialist un subiect atât de delicat, prea naivi când vine vorba despre tratamentele naturiste și prea încrezători în tot ce scrie pe internet, românii care suferă de boala hemoroidală ajung deseori să creadă neadevăruri despre aceasta. Consecința: tot mai mulți ajung la specialistul proctolog când starea lor este gravă sau foarte gravă.

Doctorii Dan Andronesi și Dorel Firescu, coordonatorii clinicii OK Medical, cea mai modernă clinică de proctologie din România, vin cu lămuriri pe acest subiect. OK Medical, cea mai modernă clinică de proctologie din România, are sedii în București, Galați și Cluj. Specialiștii OK Medical – doctori de renume, cu o vastă experiență după mii de pacienți vindecați, tratează hemoroizii fără intervenție chirurgicală, prin terapiii moderne precum fototermocoagularea în spectru infraroșu și ligatura cu benzi elastice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod