Dieta cu kiwi: noua variantă aromată pentru eliminarea kilogramelor în plus

Dacă și tu te numeri printre fanii deliciosului fruct de kiwi, să știi că are foarte puține calorii și favorizează slăbirea. Dieta cu kiwi este o soluție rapidă pentru a elimina kilogramele care te împiedică să îmbraci ținutele preferate. Află cum funcționează și ce poți mânca pe parcursul zilei.
În cazul în care te-ai obișnuit deja să mănânci kiwi zilnic avem vești bune pentru tine! Nu numai că are multe vitamine și minerale, dar constituie baza unui plan de alimentație care asigură o reconturare eficientă a siluetei. Dieta cu kiwi devine din ce în ce mai populară în toată lumea datorită efectelor rapide, extrem de eficiente. În plus, un factor în favoarea acestui meniu este și faptul că poți găsi kiwi în orice sezon și în orice locație, fiind simplu de urmat atât când ești acasă, cât și în timp ce călătorești. Această dietă te poate ajuta să slăbești între 1 și 4 kg în numai 4 zile.

 
Beneficiile fructului de kiwi

Kiwi este o sursă excelentă de vitamina C, un singur fruct asigurând 120% din necesarul zilnic. De asemenea, conține vitamina A, vitamina E, vitaminele din complexul B și vitamina K, fiind o alegere ideală pentru creșterea imunității.
În componența fructului se regăsesc și minerale esențiale cum sunt calciul, magneziul, potasiul și fosforul. 
Potrivit specialiștilor, kiwi poate suprima tendința spre depresie sau anxietate, iar o dietă în care predomină acest fruct previne excesele alimentare și tulburările pe fond emoțional. În plus, protejează sănătatea oculară, reduce colesterolul și stopează stresul cronic. Dacă îl consumi în sezonul rece te va feri de episoadele de răceală sau gripă, eliminând rapid virușii și bacteriile din organism.
Deși are multiple beneficii la nivel intern și îți fortifică organismul, consumul frecvent de kiwi devine vizibil și extern, prin ameliorarea aspectului pielii. Kiwi are un conținut important de antioxidanți, fiind un remediu natural pentru a netezi pielea afectată de celulită și a-i reface aspectul ferm.
Luptă și împotriva semnelor de oboseală, a ridurilor sau a liniilor de expresie, fiind ingredientul ideal pentru refacerea tenului în timp ce slăbești în ritm accelerat.

 
Ce reguli are dieta cu kiwi?

Această dietă se bazează pe aplicarea unor reguli foarte simple. De fiecare dată când simți nevoia să mănânci ceva dulce trebuie să consumi kiwi. Nu-ți face griji în ceea ce privește cantitatea pentru că fructul are puține calorii. De asemenea, nu există riscul de hipervitaminoză pentru că toate vitaminele din componența lui sunt solubile în apă. 
În timp ce se urmează această dietă trebuie să fii atent și la consumul de apă. Astfel, bărbații trebuie să bea 3 litri de apă pe zi, iar femeile trebuie să ajungă la cel puțin 2,2 litri.
Dulciurile și preparatele cu multe grăsimi sunt complet interzise în zilele în care urmezi dieta cu kiwi. Orice opțiune de acest tip va compromite regimul și nu vei vedea rezultatele așteptate. Având în vedere faptul că dieta restricționează consumul de proteine și grăsimi nu poate fi urmată mai mult de 4 zile.

 
Plan de alimentație pentru 4 zile

 
1. Prima zi

- micul dejun: un kiwi, o felie de pâine din făină de secară și ½ cană de iaurt simplu;
- gustarea: un kiwi;
- masa de prânz: o supă de legume și 5-10 kiwi;
- cina: 2 ouă fierte.

 
2. A doua zi

- micul dejun: un kiwi și un bol de fulgi de ovăz integral cu lapte degresat;
- gustarea: un kiwi;
- masa de prânz: 5 kiwi și 100g de somon la grătar;
- cina: 3-4 kiwi.

 
3. A treia zi

- micul dejun: un smoothie din kiwi, căpșuni, banane, mere și fulgi de secară;
- gustarea: 2 kiwi;
- masa de prânz: 5-10 kiwi, 100g de piept de pui la grătar și o salată de castraveți, roșii și măsline;
- cina: 2 kiwi.

 
4. A patra zi

- micul dejun: felii de kiwi, afine, zmeură, mure și ananas;
- gustarea: 5 kiwi;
- masa de prânz: 100g de varză fiartă cu 50g de friptură slabă de vită și 50g de morcov ras;
- cina: un kiwi.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
E o bucurie pentru mine să scriu! Îmi place să scriu zilnic despre despre diete, stil de viață sănătos, călătorii, flori, cărți, copii sau deco.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod