Toamna la Amsterdam: 10 imagini pline de culoare

Amsterdam este frumos oricând. Dar toamna capătă un aer magic.
E frumos oricând la Amsterdam. Orașul ăsta te primește bine mereu, chiar și când e frig, plouă și bate vântul. Dar toamna, ei bine toamna are ceva magic aici.

Cu casele lipite una de alta, cu canalele care străbat centrul, Amsterdam e un oraș ca-n povești în octombrie. Mai ales în zilele în care soarele dulce mângâie străzile acoperite cu piatră cubică.

Pasionat de fotografie și de călătorii, Kire Hajba locuiește în Amsterdam și știe bine ce imagini îi oferă acest oraș.
Toamna îi dă cele mai frumoase cadre - zeci de culori pastelate, constrastând puternic cu verdele ierbii și al gazonului de toamnă, covorul auriu și rugiuniu de frunze care se așterne pe străzi și pe alei, parcurile pictate în toate nuanțele, de la galben la roșu, pentru un fotograf e o încântare să lucreze acum în metropola olandeză.

Câteva dintre imaginile publicate de Bored Panda, pe care Kire Hajba le-a postat și pe site-ul său și pe Instagram, te vor convinge că merită să merită să pleci cât mai curând într-un city break la Amsterdam.
Toamna, acest oraș seducător devine irezistibil!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod