15 lucruri neașteptate, descoperite de instalatori: Așa ceva nu merită reparat!

Munca de instalator e plină de surprize. De cele mai multe ori, neplăcute. Chemați să intervină în situații în care se așteaptă la niște reparații banale, instalatorii se trezesc câteodată că au de-a face cu lucruri neașteptate.
Când ai o problemă cu o instalație, o țeavă sau o chiuvetă, ce faci? Simplu: chemi un instalator. Dacă știi un meseriaș care nu-ți face pagubă mai mare la fața locului și în buget, ești norocos. Dacă nu, ghinion, ești la mâna lui Dorel.

Asta-i situația din perspectiva ta, de client și e de înțeles - vrei să-ți rezolvi problema cât mai elegant, cât mai repede și să nu te coste o avere.

Dar hai să o privim și din perspectiva meseriașului: omul primește comanda, se îmbracă cu salopeta de lucru, își ia trusa cu scule și se prezintă la ușa clientului. Și găsește lucruri de genul ăsta. Poți să-l acuzi dacă se simte un pic depășit de situație?!


Foto: Bored Panda
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod