Femeie care slabeste cu ananas

Dieta cu ananas: cum să slăbești 3 kilograme rapid

Ananas intreg si felii



Ananasul nu este un fruct sărac în calorii, de aceea nu este recomandat să exagerezi cu consumul lui. Ca să-ţi faci o idee de conţinutul său caloric, trebuie să ştii că o cană cu ananas conţine 82 de calorii, 16 grame de zahăr şi 2 grame de fibre. În schimb, o cană cu căpşuni conţine 49 de calorii, 7 grame de zahăr şi 3 grame de fibre, iar o cană cu zmeură va aduce 64 de calorii, cu 5 grame de zahăr şi 8 grame de fibre.

Prin urmare, dieta cu ananas nu este una pe care să o poţi urma pe termen lung, ci doar ca o soluţie de urgenţă în timpul căreia vei simţi senzaţia de foame, dar vei reuşi să slăbeşti câteva kilograme.



Cum să cureţi corect un ananas?


Deoarece dieta cu ananas presupune consumul de ananas proaspăt, cel mai indicat ar fi ca după ce ai cumpărat fructul să îl cureţi şi să-l porţionezi pentru a-l avea la îndemână în frigider. Ca să alegi un ananas bun, trebuie să te asiguri că el nu are miros de mucegai, ci unul intens de ananas, iar coaja trebuie să fie mai gălbuie. De asemenea îţi recomandăm şi acest test simplu: smulge o frunză din mijloc, iar dacă aceasta iese uşor, înseamnă că ananasul este copt.

Ca să ştii cum să cureţi corect un ananas iată un video care te îndrumă pas cu pas:

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod