dieta

Dieta care te ajută să slăbești și să dormi mai bine în același timp

Petreci mult timp în fata ecranului și probabil că nu ai o rutină pe care să o respecți zilnic? Nu mai dormi la fel de bine ca înainte?

Exista o dieta care te ajuta sa dormi mai bine. Dieta circadiana imbunateste calitatea somnului, insa aduce beneficii majore si siluetei.

Ce presupune dieta care te ajuta sa dormi mai bine?


“Pe scurt, dieta circadiana sau dieta ceasului interior al organismului reprezinta un tip de alimentatie conditionat de felul in care functioneaza ceasul tau biologic”, a explicat Jessica Shand, antrenor nutritional.

“De exemplu, poate sa insemna sa mananci pe durata zilei, in intervalul a 12 ore sau mai putin, si apoi sa nu mai mananci nimic tot restul zilei.

Asta inseamna sa mananci cea mai importanta masa la inceputul zilei, iar ultima masa sa fie usoara si redusa din punct de vedere cantitativ.”

Care sunt beneficiile dietei?


“Beneficiile inseamna o stare de sanatate mai buna, scaderea in greutate, o mai buna functionare a sistemului digestiv si, desigur, un somn mai bun”, a completat Jon Denoris, fondator al Club51. “Alte beneficii ar fi o stare de spirit mai buna si o senzatie de foame redusa.” Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod