Cele mai proaste idei de mic dejun. De asta te îngrași!

De ce nu este deloc recomandat să bei suc proaspăt de portocale la micul dejun sau să mănânci des toast cu avocado? Vezi care sunt cele mai proaste idei de mic dejun!

Unele alimente le considerăm a fi potrivite pentru micul dejun, însă atunci când vrei să slăbești este posibil ca tocmai acestea să-ți saboteze dieta. Descoperă care sunt cele mai proaste idei de mic dejun atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus.


Cele mai proaste idei de mic dejun. De asta te îngrași!

 

Chiar dacă unele sunt recunoscute ca fiind sănătoase, există situații în care aceste combinații trebuie evitate ca să nu-ți sabotezi dieta. Astfel că, dacă ești la cură de slăbire evită să faci aceste alegeri la micul dejun:
1 din 8

1. Sucul proaspăt stors

Chiar dacă ai crede ca sucul proaspăt stors de portocale este o opțiune sănătoasă pentru micul dejun, specialiștii avertizează că acesta nu conferă sațietate și te poate determina să mănânci mai mult în timpul zilei. Sucurile proaspăt stoarse sunt lipsite de fibre, doarece pulpa fructelor este îndepărtată, astfel că nu vei face decât să consumi un număr foarte mare de calorii din zaharuri. În lipsa proteinelor, a fibrelor și a grăsimilor sănătoase, acest mic dejun este total dezechilibrat și nu te ajută să slăbești. 

Renunță la suc și optează pentru un smoothie care conține proteine și grăsimi sănătoase din nuci, semințe, lapte vegetal, verdețuri, semințe de in, legume și o cantitate mică de fructe. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod