8 combinaţii de alimente care te ajută la slăbit



5. Somon plus sparanghel

Este o combinaţie perfectă pentru persoanele care vor să slăbească. Somonul furnizează grăsimi bune şi proteine, iar sparanghelul aduce fibre şi proteine care ajută corpul să scape de retenţia de apă. De asemenea, ambele ingrediente sunt recunoscute pentru efectul benefic în curele de slăbire, stimulând arderea grăsimilor. Consumă-le împreună, însă de preferat făcute la abur sau la cuptor, nicidecum prăjite.


6. Migdale plus iaurt grecesc

Iaurtul grecesc are un conţinut bogat în proteine, vitamina D şi calciu, fiind un alimente recomandat persoanelor care doresc să slăbească. Combină-l cu migdalele care conţin grăsimi sănătoase, iar potrivit unui studiu apărut în Journal of the American Heart Association, acestea stimulează arderea grăsimilor de pe picioare şi abdomen.



7. Avocado plus spanac

Ambele furnizează corpului o mulţime de vitamine şi minerale, iar consumate împreună alături de alte verdeţuri, peşte sau pui se transformă într-o masă echilibrată care te ajută să slăbeşti sănătos, fără să privezi organismul de nutrienţii de care are nevoie.


8. Ton plus ghimbir

Tonul este o sursă importantă de grăsimi omega-3 care sunt recunoscute pentru faptul că împiedică depunerea grăsimilor în zona abdominală. Chiar dacă nu te-ai gândit să-l consumi cu ghimbir, trebuie să ştii că acesta previne balonarea, îmbunătăţeşte digestia şi stimulează şi mai mult arderea grăsimilor.
Prin urmare, aceste două ingrediente merg de minune împreună dacă ţi-ai propus să scapi de kilogramele în plus.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod