Cele mai dubioase combinaţii alimentare care sunt delicioase

Pizza cu brânză şi ciocolată? Nu te-ai fi gândit nici în o mie de ani la o asemenea combinaţie, însă ea se pare că există şi este chiar delicioasă.
Ne-am obişnuit să combinăm alimentele într-un anumit fel şi când apar alte combinaţii ajung să ni se pare foarte dubioase. Dar, de cele mai multe ori ele se dovedesc a fi câştigătoare şi merită încercate. Doar pentru că un preparat culinar combină alimente pe care tu de regulă nu le-ai asocia nu înseamnă că trebuie să fii reticentă! Încearcă înainte de a spune că nu-ţi place pentru că se poate întâmpla să ai o surpriză!

Iată cinci dintre cele mai dubioase combinaţii alimentare care s-au dovedit a fi delicioase:


1. Sandviş cu unt de arahide şi castraveţi muraţi

Poate că l-ai consumat deja în sandvişuri, dar cu gem. Însă, se pare că untul de arahide merge de minune cu castraveţii muraţi şi chiar cu puţină miere de albine!

A post shared by Jim Taylor (@urrgghh) on Oct 18, 2015 at 2:33pm PDT

 

 

2. Pizza cu brânză şi ciocolată

Dacă gemul merge cu brânză, de ce n-ar merge şi ciocolata? Chiar dacă pare foarte ciudată combinaţia se pare că această pizza cu brânză şi ciocolată topită este una foarte delicioasă. 

A post shared by Regina W. (@reginanaw) on Mar 10, 2015 at 4:08am PDT

 

 

3. Îngheţată de vanilie cu sos de soia

Cine s-a gândit că sosul de soia s-ar potrivi cu îngheţata, dar iată cu această combinaţie există şi se pare că este una câştigătoare.

 

 

4. Sandviş cu brânză Brie şi gem

Dacă nu ai încercat până acum brânzeturile cu mucegai în combinaţie cu gemul sau fructele trebuie să le dai o şansă pentru că sunt extrem de gustoase împreună. 

A post shared by Katharine Ortiz (@twittikat) on Oct 9, 2015 at 9:35am PDT

 

 

5. Ciocolata cu sfeclă roşie

Sfecla roşie merge de minune ca ingredient în prăjiturile cu ciocolată, deoarece adaugă dulceaţă şi nu vei simţi absolut deloc gustul sfeclei. Chiar dacă sună ciudat şi nu te-ai gândit niciodată să faci aceastp combinaţie, te asigurăm că merită să îi dai o şansă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod