6 grăsimi pe care trebuie să le mănânci dacă vrei să slăbeşti

Nu evita grăsimile dacă vrei să arzi mai multe calorii! Descoperă ce grăsimi trebuie să incluzi în dietă dacă vrei să slăbeşti mai repede şi să te menţii!

De ce ai nevoie de grăsimile bune ca să arzi mai multe calorii şi să scapi de depunerile adipoase din zonele cu probleme? Corpul tău are nevoie de grăsimi sănătoase pentru că sunt importante pentru un metabolism alert care te ajută să nu te îngraşi. De asemenea, grăsimile bune întăresc sistemul imunitar, previn tulburările hormonale, favorizează o absorbţie mai bună a nutrienţilor la nivel celular, reduc apariţia inflamaţiilor în corp, protejează sănătatea creierului, a inimii şi a ochilor.



După cum vezi ai foarte multe motive să nu mai ocoleşti grăsimile bune! Iar dacă ai probleme cu greutatea este esenţial să nu excluzi grăsimile din dieta ta! Dacă ai fost obişnuită să ţii diete peste diete din care ai tăiat toate grăsimile trebuie să ştii că tocmai acestea sunt cele care te ajută să scapi de kilogramele în plus. Unele tipuri de grăsimi consumate în cadrul unui regim alimentar diversificat şi sănătos te ajută să arzi mult mai mult grăsimi depuse pe zonele cu probleme.

Este mult mai important ceea ce mănânci nicidecum cât mănânci, deoarece atunci când mănânci sănătos şi corect nu vei simţi deloc senzaţia de foame, dar vei reuşi să slăbeşti sau să te menţii la greutatea corporală dorită.

Iată care sunt cele 6 grăsimi pe care trebuie să le mănânci dacă vrei să slăbeşti:

 

1. Uleiul de cocos presat la rece

Este una dintre grăsimile sănătoase care s-a dovedit că ajută la slăbit şi protejează corpul de infecţii. De asemenea, uleiul de cocos presat la rece poate să fie consumat atât în preparate dulci cât şi în combinaţii savuroase. Odată consumat, uleiul de cocos are un efect benefic la nivel hormonal şi reglează nivelul glicemiei în sânge, două aspecte care sunt extrem de importante atunci când vrei să slăbeşti.

Datorită grăsimilor sănătoase din conţinutul său - acidul caprilic, acidul lauric şi acidul capric - uleiul de cocos presat la rece are un efect spectaculos asupra metabolismului, prevenind depunderea grăsimilor. Potrivit specialiştilor, el este procesat mai uşor de către ficat şi se transformă rapid în sursă de energie, în loc să fie depozitat ca grăsime în corp.

Un studiu apărut în publicaţia Obesity Research Journal chiar demonstrează faptul că grăsimile sănătoase din uleiul de cocos au un efect spectaculos asupra depunerilor adipoase din corp.
Acestea stimulează puternic arderea grăsimilor!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod