Riscul pe care ar trebui să ţi-l asumi în viaţă, în funcţie de zodia ta

Uneori, trebuie să ne asumăm un risc astfel încât vieţile noastre să nu stagneze. Iată ce risc să-ţi asumi dacă vrei o schimbare majoră!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să îţi asumi riscul de a te dedica ţie.

Întotdeauna te gândeşti la alţii şi la a te sacrifica, dar uneori trebuie să mai ai grijă şi de tine. Cumpără-ţi ceva extravagant, cum ar fi nişte pantofi de designer sau fă-ţi o operaţie estetică, un lucru pe care nu l-ai face de obicei pentru tine. E bine să te pui pe primul loc pe listă!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Asumă-ţi riscul de a fi singură.

Trebuie să îţi planifici o excursie de una singură şi să îţi dovedeşti că nu ai nevoie de nimeni pentru a te simţi bine. Când vei vedea că te descurci şi că te poţi baza pe tine însăţi, încrederea ta va creşte şi probabil vei fi mai puţin dependentă de ceilalţi. Trebuie să ştii că, indiferent de situaţie, poţi fi fericită!

Leu(22 iulie - 22 august)

Trebuie să te laşi mai mult purtată de vânt.

Tinzi să vrei să controlezi totul şi pe toată lumea, iar acest lucru devine extrem de obositor. Trebuie să te controlezi şi să te linişteti cu faptul că nu trebuie să gestionezi absolut totul. Ai încredere că unii oameni ştiu ce fac, e riscant, dar răsplata unei sănătăţi mentale şi fizice merită din plin!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Oferă-ţi şansa de a fi privită altfel decât perfectă.

Îţi place să fii responsabilă de imaginea ta şi uneori acest lucru te împiedică să ceri ajutor. Trebuie să te forţezi, indiferent cât de tare stupid te-ar face să te simţi. Vei sfârşi învăţând mai mult şi devenind mai confortabil cu tine însăşi. Trebuie să renunţi la standardele tale ridicole şi să îţi permiţi să greşeşti.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să faci un salt mare şi să ai încredere că deciziile pe care le iei sunt cele mai bune.

Nu cere opinia tuturor înainte, în timpul şi după ce iei o decizie şi nici nu o schimba pe parcurs pentru că te-ai răzgândit. Doar fă-o şi apoi aşteaptă să vezi ce se întâmplă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai nevoie să îţi asumi riscuri în ceea ce priveşte aspectul tău fizic.

Spre exemplu un tatuaj, o tunsoare radicală sau acel piercing pe care ţi-a fost frică întotdeauna să ţi-l faci, deşi ţi l-ai dorit. Vei prinde curaj şi vei simţi că ai putea cuceri lumea.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Fă-ţi timp şi curaj să mergi la doctor.

Eşti întotdeauna atât de ocupat, încât laşi sănătatea pe ultimul loc. Fă-ţi o programare la medic şi vezi ce se întâmplă cu tine. Dacă rezultatele sunt bune, e perfect, dar dacă nu, ai făcut primul pas în tratarea problemei de sănătate pe care o ai.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să faci ceva ce nu ai mai făcut până acum şi să ieşi din zona ta de confort.

Îţi place ceea ce cunoşti şi ceea ce te face să te simţi cofortabil, dar poţi rămâne blocată dacă nu încerci să spargi monotonia şi obişnuitul. Fii mai curajoasă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să îţi asumi riscul solicitând o promovare sau căutând un nou loc de muncă.

Te-ai obişnuit atât de mult cu job-ul tău, încât a devenit parte din tine. Dar trebuie să te rupi, să ajungi undeva unde să fii recompensată financiar aşa cum meriţi sau undeva unde nu te va frustra faptul că partenerii sau colegii tău muncesc mai puţin decât tine.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Trebuie să faci ceva care te sperie, cum ar fi alpinismul sau săritul cu paraşuta.

Orice fel de aventură în aer liber nu trebuie să fie neapărat riscantă, ci doar ceva care să te sperie puţin. E bine să încerci lucruri noi şi să îţi lărgeşti orizonturile.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îţi e străin să îţi asumi riscuri, intri în joc pentru aproape orice.

Dar singurul risc cu care nu te simţi confortabil este acela de a fi vulnerabilă şi de a-ţi deschide inima. Trebuie să îi spui ce simţi tipului pe care îl placi, chiar dacă ai putea fi respinsă. Te poţi simţi ciudat, dar e mult mai bine să încerci decât să accepţi că vei fi singură toate viaţa. Riscă în iubire!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să începi să ierţi, atât pentru tine, cât şi pentru ceilalţi.

Ai tendinţa de a te agăţa de gândurile ţi slăbiciunile din trecut, iar negativismul te mănâncă pe interior. Există riscul ca oamenii de la care îţi ceri iertare să nu fie receptivi la ceea ce spui, dar asta stă în evoluţia ta. Nu te vei simţi confortabil să le spui oamenilor că îţi pare rău şi că ai greşit, dar odată ce ai terminat te vei simţi mult mai liberă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod