Baloane din gumă

La ce te pricepi în secret, în funcţie de zodia ta

Unii oameni sunt buni în a pretinde că plâng, chiar câştigă Oscarul pentru asta. Cu toţii avem o mulţime de talente ciudate pe care nu le putem împărtăşi oricui!

Taur

Nimeni nu se mai oboseşte să se certe cu tine pentru că tu câştigi mereu. De asemenea, eşti atât de pricepută în a-ţi aranja părul încât ai putrea să ai propriul tutorial pe YouTube.

Gemeni

Nu e petrecere până nu ajungi tu acolo. Poţi să impresionezi pe oricine şi nu te iei prea în serios.

Rac

S-ar putea să nu fii adolescent, dar eşti un maestru al jocurilor video. Eşti scriitor şi ai putea avea centura neagră la scuze.

Leu

Iubeşti să fii în centrul atenţiei, de aceea eşti uimitor la actorie şi oratorie.
Nimeni nu te poate da jos de pe scenă. deşi s-ar vrea!

Fecioară

Ai putea fi un organizator profesionist dacă ai vrea, dar nu vrei să îi faci pe ceilalţi organizatori deja existenţi să plângă. Dacă eşti actor şi ai mâine o audiţie, memorezi imediat un monolog din Shakespeare. Şi îţi place să citeşti mult!

Balanţă

Eşti un îmblânzitor de animale şi poţi linişti chiar şi cele mai speriate pisici. Te pricepi la modă şi toată lumea e impresionată când le spui celor din jur că ţinuta pe care o porţi e creaţia ta cu articole vestimentare luate la reduceri.


Scorpion

Eşti fantastic la memorarea feţelor. Eşti, de asemenea, un artist foarte bun şi nu există ceva ce nu poţi desena.

Săgetător

Dacă cineva te cheamă pe afară doar pentru că elşti o persoană amuzantă, nu îţi pasă. Te descurci de minune cu jocurile de cuvinte şi adori să faci asta!

Capricorn

Nu a existat niciodată un profesor pe care să nu îl fi cucerit. Şi te pricepi de minune să îţi parchezi maşina, chiar şi în cel mai mic spaţiu posibil.

Vărsător

Nu te ruşinezi să spui ce gândeşti, iar asta e cu siguranţă un talent.
Fiecare sport pe care îl încerci, îl practici bine, şi sunt destule persoane care te invidiază pentru capacitatea ta de a se adapta în orice situaţie.

Peşti

Toată lumea vrea să fie pe lista ta de oferit cadouri, pentru că mereu alegi cele mai potrivite şi creative daruri. Eşti un bun bucătar, îmbini cele mai ciudate ingrediente şi obţii feluri de mâncare delicioase.

Berbec

Berbecul este as în insulte verbale, câştigă orice joc de cărţi sau alt gen de competiţie şi rezistă destul de mult atunci când vine vorba de amor.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod