Voluntari

Actiune de voluntariat Caravana "Urmeaza Voluntarii" in Bucuresti

Actiunea de voluntariat din Caravana "Urmeaza voluntarii" are ca scop construirea de rampe pentru persoane cu dizabilitati la intrarea in scolile din Bucuresti care nu beneficiaza de aceasta facilitate.
Prunele uscate te ajută să slăbești

Prunele uscate te ajută să slăbești

Persoanele care consumă prune uscate de două ori pe zi, în timpul curei de slăbire, pot pierde mai uşor în greutate, deoarece aceste fructe contribuie la menţinerea senzaţiei de saţietate, au constatat cercetătorii de la Universitatea din Liverpool.
Căsătoria îi face pe oameni să fie mai deprimaţi

Căsătoria îi face pe oameni să fie mai deprimaţi

Cicălelile constante venite din partea partenerilor de viaţă duc la apariţia unui stres considerabil, afirmă autorii unui studiu realizat recent în Statele Unite.
Glicemia scăzută creşte riscul de agresivitate în cuplu

Glicemia scăzută creşte riscul de agresivitate în cuplu

Concentraţiile scăzute de zahăr din sânge îi fac pe partenerii de cuplu să devină mai furioşi şi cresc riscul de agresivitate, potrivit unui studiu american publicat luni în Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).
Documentar emoţionant: De la naştere, la 100 de ani

Documentar emoţionant: De la naştere, la 100 de ani

Un om de film olandez a avut ideea să realizeze un videoclip în care să înfăţişeze fiecare vârstă, de la naştere la 100 de ani. Voluntarii, toţi din Amsterdam, au apărut fiecare pentru aproximativ două secunde, timp în care îşi spuneau vârsta.
Curry poate preveni diabetul

Curry poate preveni diabetul

Persoanele care consumă zilnic o cantitate mică de curry prezintă probabilităţi mai mici de a se îmbolnăvi de diabet, chiar dacă prin stilul de viaţă şi moştenirea genetică se confruntă cu riscuri crescute de a dezvolta această maladie, potrivit unui studiu realizat în Thailanda.
Copiii cu autism vor avea de astăzi un nou Centru multidisciplinar de intervenţie

Copiii cu autism vor avea de astăzi un nou Centru multidisciplinar de intervenţie

De ziua lor, mamele copiilor beneficiari ai Asociaţiei Învingem Autismul au invitat susţinătorii asociaţiei la deschiderea Centrului multidisciplinar de intervenţie, dedicat copiilor diagnosticaţi cu tulburări din spectrul autismului.
Modă: Gabriela Vrânceanu-Firea, diva din Voluntari

Modă: Gabriela Vrânceanu-Firea, diva din Voluntari

Până să recunoască povestea de dragoste pe care o trăieşte cu Florian Pandele, primarul oraşului Voluntari, Gabriela Vrâbceanu-Firea nu era un personaj monden.

Se cauta voluntari care sa manance ciocolata!

Cercetatorii de la University of East Anglia cauta voluntari care sa manance ciocolata neagra timp de un an, informeaza The Telegraph.

Exercitiile intense si de scurta durata previn diabetul

Potrivit health24.com, un studiu publicat de BMC Endocrine Disorders Journal a evidentiat legatura dintre exercitiile fizice intense, de scurta durata, si imbunatatirea metabolismului. Exercitiile scurte dar intense, efectuate de cateva ori pe saptamana, pot reduce riscul aparitiei diabetului...

"Doneaza timp!" si alatura-te ca voluntar Crucii Rosii

Cu ocazia Zilei Internationale a Voluntariatului, Crucea Rosie Romana a lansat campania "Doneaza timp!".

Singuratatea provoaca senzatia de frig

Un studiu efectuat de psihologi de la Universitatea din Toronto arata ca persoanele care nu suporta frigul se simt foarte singure. Testele efectuate demonstreaza ca exista o legatura foarte stransa intre perceptia termperaturii si psihic.

Ziua Mondiala de Prim Ajutor

Sambata, 13 septembrie, Crucea Rosie Romana marcheaza Ziua Mondiala de Prim Ajutor prin diferite activitati, pentru a creste nivelul constientizarii populatiei cu privire la necesitatea cunoasterii primului ajutor si prevenirea accidentelor.

Teatrul Metropolis sustine tinerii voluntari

In urma initiativei Asociatiei Tinerilor din Romania pentru Cultura si Normalitate (ATRCN), care isi propune sa promoveze voluntariatul in randul tinerilor, Teatrul Metropolis prezinta spectacolul "Avioane, Trenuri si Oameni in Viteza". Spectacolul are ca tema de dezbatere lipsa de...