Documentar emoţionant: De la naştere, la 100 de ani

Un om de film olandez a avut ideea să realizeze un videoclip în care să înfăţişeze fiecare vârstă, de la naştere la 100 de ani. Voluntarii, toţi din Amsterdam, au apărut fiecare pentru aproximativ două secunde, timp în care îşi spuneau vârsta.

Un producător de film olandez a avut ideea să realizeze un videoclip în care să înfăţişeze fiecare vârstă, de la naştere la 100 de ani. Voluntarii, toţi din Amsterdam, au apărut fiecare pentru aproximativ două secunde, timp în care îşi spuneau vârsta.

Jeroem Wolf şi-a început proiectul pe străzile din Amsterdam în octombrie 2011 iar patru luni mai târziu a reuşit să găsească câte un voluntar cu care să reprezinte fiecare vârstă, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

El a menţionat că i-a fost uşor să găsească tineri şi persoane de vârstă mijlocie pentru proiectul lui, dar s-a confruntat cu probleme privind copiii şi oamenii în vârstă.

Cel mai dificil a fost să găsească pe cineva de 99 de ani.

"Am găsit câţiva oameni de 100 de ani, dar se pare că cei de 99 de ani sunt o specie rară. Când în sfârşit am găsit pe cineva, a negat că are 99 de ani", a povestit amuzat Wolf.

Producătorul filmului a menţionat şi că voluntarii nu sunt total reprezentativi, pentru Amsterdam pentru că mulţi minoritari au refuzat să apară în faţa camerei.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod